| alexandraplay a întrebat:

Buna TPU Va rog din tot sufletul sa ma ajutati, chiar nu stiu ce sa mai fac si data ttrecuta a pus ceva de genul asta de itrbare ce sa fac cand imi place de cineva? Adica pana mea eu plang mereu dupa el si chiar simt ceva pentru el nu fizic ci si asa sufletesc mereu daca ma gandesc la el sau recitesc convorbirile cu el imi vine plang chiar si in momentul asta plang pentru ca imi e foarte dor de el si cand ma gandesc ca sunt fete mult mult mult mai frumoase decat mine in liceul ala in care e el si ca el poate fi cu una dintre ele mai rau plang imi vine sa mor am vb cu el acum cateva zile si i-am zis ca pe langa liceul lui am eu meditatie la rom la cinci si la 5 fara ceva poate ne intalnim ca de obicei ca mereu il vad dar nu stau cu el de vb si el pe mess ma intreba de fratele meu si de un joc stupid nici macar nu ma baga inseama asa am vut eu impresia nici nu a zis ok ne vedem marti nu na zis nimic si eu plang dupa el si el poate nici nu il interesezsi eu sufar dupa el ajutati-ma va rog

25 răspunsuri:
| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Daca nu il intereseaza uita-l. Cauta alinare in bratele unei prietene bune sau ale cuiva apropiat. Daca nu, atunci incearca sa te remarci in preajma sa. Adica, fa-ti o legatura cu el prin intermediul frateluiau sau al acelui joc. Sau intreaba-l frumos daca ar vrea sa va vedeti undeva, daca nu merge atunci spune-i pur si simplu ca il placi si gata. Oricum, totul va fi bine daca aplici pe rand aceste sfaturi pana il nimeresti pe cel care se cuvine. Imi pare rau ca nu pot face mai multe pentru tine. Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Dar merg tot inainte....si zambeste big grin
Desi e greu, incearca macar.

| neutrino a răspuns:

Plangi linistita si fii fericita ca ai pana. Cauta-ti pe cineva drag care este capabil si interesat de pana ta. La anii tai, nu exista inca baiat care sa merite lacrimile tale.

| hotdesire a răspuns:

Tu ai facut doar o obsesie pentru el. Cunoaste alt barbat si lasa-l. E evident ca nu-ti da atentie si nu-l interesezi.

| alexandraplay explică (pentru hotdesire):

Thoame nu am nici o obsesie pentru el el vara si cand stateam cu el venea la mine si se dadea pe langa mine si statea langa mine chiar daca erau locuri si in alta parte si daca ai sa citesti la ce lalta intrebare a me la comentarii rapunsuri ai sa vezi despre ce e vb si mi-a zis ca nu are timp ca el e dupa masa si eu dimineata deci

| hotdesire a răspuns (pentru alexandraplay):

Exact asta e obsesia: el a facut niste gesturi simple care nu inseamna nimic si tu le-ai interpretat ca te place si acum te gandesti numai la asta. Tu plangi de ciuda si de orgoliu. asta e obsesia. tu de fapt nu ai niciun sentiment pentru el. sentimentele se dezvolta in timp cand stai cu cineva si faci lucruri impreuna cu el. Uita-l si gandeste-te la ceva util tie.

Mamaaa mai rau imi faci! Nu am inteles ca el ma place stiu asta doamne dar sunt pre timida sa ii zic ca vreau sa fiu cu el si el la fel

Si in primul rand noi ne cunoaste de foarte mult timp

Hai sa vb in private sa te invat ceva

Faptul ca va cunoasteti de f mult timp confirma ideea de obsesie, de fetish... Nu asa se rezolva lucrurile. Daca nu iti poti face un iubit ca sa uiti de el, macar fa-l sa fie cu tine

Cum pe private?
ca eu nu stiu cum

Ti-am dat mesaj.le gasesti in mesaje, meniul Orange din stanga

Si se poarta diferit cu mine decat cu celelalte fete el pe o fosta prietena o injura si o tragea de par si pe o alta fata la fel doar cu mine se purta frumos ma intreba ce fac si nu daca le tragea de par nu inseamna ca se tachinau din iubire sa zic asa din potriva le traga tare de par

Faptul ca tu continui sa gasesti scuze si explicatii pe acest motiv intareste ideea ca e o obsesie si ca vrei sa fi cu el cu orice pret. de ce nu ii spui ca il placi? nu te lasa orgoliul? baga-te cu altul atunci

Doamne deci n-am vazut ma asa ceva de unde sti tu ca e o obsesie eu chiar tin la el si nu sunt scuze mai rau ma enervezi eu am venit aici sa caut ajutor nu pentru ca sa ma enervez

Si cred ca stii si tu melodia lui Lora fara el e asculta versurile si incearca sa le traisti si mereu cand ascult melodia aia simt ca mi se potrivste si melodia aia crazy win-spunem adio

Numai fi asa nervoasa ca nu rezolvi nimic. tu ce vrei sa iti spun? ca te iubeste? happy poate v-ati nimerit doi orgoliosi si daca niciunul nu cedeaza n-o sa aveti nicicand o relatie.

Nu frate dar nici sa zici ca e o obsesie de unde stii tu ca e o obsesie?

Pisi e evident ca e o obsesie pentru ca el nu iti arata niciun gest si tu continui sa spui ca il vrei. asta e obsesie. uita-te in dex ce inseamna obsesie: "Gând sau imagine care stăruie în mintea cuiva"

Aa pisi mai bine taci ca nu il stii tu pe el si nici pe mine mai bine taci

E un loc public, tu ai pus intrebarea. Accepta un raspuns sau retrage-te. Regulile sunt simple: tu pui o intrebare fiecare raspunde ce considera. Nu intereseaza pe nimeni aici ca ai tu obsesii, orgolii si ca te-ai enervat.

Atunci nu mai aspunde eu am cerut ajutor nu sa ma faci sa cred ca e o obsesie hai stii ceva deja ma ia capul cu obsesia ta

Uita-te in dex ce inseamna cuvantul obsesie. bye

Stiu ce inseamna pe bune tu ma faci sa cred asta si cred ca o sa ma duc de curand la un pshiholog sa vb despre asta

Gata nu mai zici nimic?
'

| exilon1 a răspuns:

In primul rand gandeste-te ca frumusetea nu e un merit, si ce daca multe fete "mai frumoase ca tine", asta zici tu nu eu, stau in preajma lui? Daca te desconsideri nu o sa ajungi niciodata unde iti doresti. Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa COMUNICI! Comunica cu el, nu are de unde sa stie ca tu il placi. Daca te refuza asta e, nu e nici primul nici ultimul. Si inca ceva, fii independenta, ai viata ta, ocupa-ti timpul cu activitati utile si DEZVOLTA-TI PERSONALITATEA. Nu merita sa plangi pentru nimeni. happy Sper ca ai inteles mesajul...