anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog fara mistouri! am fost la mare cu o prietena si verisorul prietenei mele, verisorul ei are 21 ani si e nebun dupa mine(sau asa miau zis aman2) si eu am 13 ani deci sunt 8 ani intre noi.ideea e ca mereu ma mangaia si lua de par si mereu vroia sa stam impreuna si intr-o zi m-a sarutat si apoi a plecat pe balcon unde a stat ceva timp cu verisoara lui(prietena mea). si au fost 4 serii din care 2 el se ducea la femei, si nu aveam nimic impotriva. dar intr-o zi cand eram doar eu cu el in camera m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si i-am raspuns "nu"(nu stiu de ce), si in acel moment ma trantit pe pat si s-a pus pe mine si ma pupa dupa ureche si pe gat, era foarte romantic pana a intrat prietena mea, si cred ca a inceput sa imi placa de el, intr-o seara cand toata lumea a plecat si am ramas doar eu cu el vreo 2-3 ora nu stiu ce s-a intamplat ca a doua zii mi-a spus ca sa simtit foarte bine si i-a placut ce am facut si chestii din astea dar nu-mi amintesc nimic, si prietena mea mia arat un prezervativ folosit a doua zi care era sub patul meu dar nu imi mai amintesc nimic, faza e ca eu m-am certat cu prietena mea si acum nu mai am nici o cale spre el, si nu stiu ce sa fac, pentru mereu prietena mea imi spunea"a zis ca ii place de tine si ca e nebun dupa tine, si ca vrea sa fie cu tine" dar nu stiu ce sa cred, ce sa fac?

8 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Wooow.
Sa nu stii daca ai facut sex cu el?
Poate e o farsa.
Intreaba-l pe el.:O

| RimePeHartie a răspuns:

Eu zic sa iti gasesti un baiat de varsta ta deoarece niciodata nu vei putea avea o relatie normala cu un baiat de 21 de ani. El mereu o sa aiba nevoie de SEX si daca u esti dispusa sa ii oferi asta nu cred ca e de bine. Totusi este decizia ta!

| MuñequitaLoka a răspuns:

Eu sunt de parere ca dragostea nu are varsta...nu e problema diferentei de varsta ci faptul ca la 13 ani ai o relatie diferita fata de un baiat de 21 ani.
nu am prea inteles cum nu ti minte ce s-a intamplat? te-ai imbatat?

| bebelotz a răspuns:

Doamneeee stai asa, ca nu am inteles un amanunt foarte important, tu vrei sa zici ca te-ai culcat cu el dar ca nu mai ti minte? ca altfel nu inteleg care e faza cu prezervativul ala? HElooo care e faza? Cati ani ai mai tu copilo? Nu vreau sa fiu deloc rautacioasa dar daca ai amnezi du-te la un medic, pe bune vorbesc si fara misto. App succes.

| kurinkita a răspuns:

Sa analizam putin situatia:
Tu, 13 ani.
El, 21 ani.
21 - 13 = 8.
8 ani diferenta intre voi.
Asta inseamna ca el e mai dezvoltat din punct de vedere psihic (teoretic) decat tine. Singurul motiv de care i-ar place de tine e sa vada cum e sa intretina o relatie sexuala cu cineva de varsta ta. Si asta se numeste pedofilie in cazul de fata. Ca o relatie de dragoste, nici o sansa.

| natalia_7677 a răspuns:

Ai facut o mare greseala daca te-ai certat cu prietena ta. Ai face bine sa te impaci cu ea si atunci vei putea sa iti dai seama daca vei fi sau nu cu verisorul ei. Impaca-te cu prietena ta si totul va fi ok

| RoxyAngel a răspuns:

Ar trebui sa te impaci cu prietena ta si dupa aceea s-o intrebi serios daca s-a intamplat ceva intre tine si verisorul ei in acea seara.

| akcentdiana a răspuns:

Cereti scuze de la prietena ta, intai.in aldoilea rand dragostea nu are limite. in al treilea rand daca prietena ta nu te iarta, poti sa-i cauti numele lui pe facebook si sa vb cu el, sau printr-o cunostinta, ceva...