Wooow.
Sa nu stii daca ai facut sex cu el?
Poate e o farsa.
Intreaba-l pe el.:O
Eu zic sa iti gasesti un baiat de varsta ta deoarece niciodata nu vei putea avea o relatie normala cu un baiat de 21 de ani. El mereu o sa aiba nevoie de SEX si daca u esti dispusa sa ii oferi asta nu cred ca e de bine. Totusi este decizia ta!
Eu sunt de parere ca dragostea nu are varsta...nu e problema diferentei de varsta ci faptul ca la 13 ani ai o relatie diferita fata de un baiat de 21 ani.
nu am prea inteles cum nu ti minte ce s-a intamplat? te-ai imbatat?
Doamneeee stai asa, ca nu am inteles un amanunt foarte important, tu vrei sa zici ca te-ai culcat cu el dar ca nu mai ti minte? ca altfel nu inteleg care e faza cu prezervativul ala? HElooo care e faza? Cati ani ai mai tu copilo? Nu vreau sa fiu deloc rautacioasa dar daca ai amnezi du-te la un medic, pe bune vorbesc si fara misto. App succes.
Sa analizam putin situatia:
Tu, 13 ani.
El, 21 ani.
21 - 13 = 8.
8 ani diferenta intre voi.
Asta inseamna ca el e mai dezvoltat din punct de vedere psihic (teoretic) decat tine. Singurul motiv de care i-ar place de tine e sa vada cum e sa intretina o relatie sexuala cu cineva de varsta ta. Si asta se numeste pedofilie in cazul de fata. Ca o relatie de dragoste, nici o sansa.
Ai facut o mare greseala daca te-ai certat cu prietena ta. Ai face bine sa te impaci cu ea si atunci vei putea sa iti dai seama daca vei fi sau nu cu verisorul ei. Impaca-te cu prietena ta si totul va fi ok
Ar trebui sa te impaci cu prietena ta si dupa aceea s-o intrebi serios daca s-a intamplat ceva intre tine si verisorul ei in acea seara.
Cereti scuze de la prietena ta, intai.in aldoilea rand dragostea nu are limite. in al treilea rand daca prietena ta nu te iarta, poti sa-i cauti numele lui pe facebook si sa vb cu el, sau printr-o cunostinta, ceva...
Mutubal întreabă: