Multumesc mult pentru sfaturi. Vroiam de mult sa scriu intrebarea da nu mergea site.ul
Simptome nu am deloc, nu am greturi, nu am pofte, nimic
Va anunt eu :* Si multumesc all >
In principiu nu ar tr sa ramai insarcinata daca nu si-a dat drumul in tine sunt sanse dar destul de mici
mai sunt si dereglari hormonale mai ales ca zici ca abia ti-ai inceput viata sexuala
cred ca pentru moment nu ar tr sa-ti faci prea multe griji
Buna... mai bine ia-ti un test de sarcina chiar daca nu stii sa-l faci itit arata pe cutie instructiunile... si scuze ca-ti zic dar 15esti prea mica pentru ati incepe viata sexuala bine dar asta a fost alegerea ta.Ce pot sa-ti spun mult succes si ramai calma.
Pai.poti fi gravida doar daca te prind niste semne...adica vomiti sau vreai castraveti murati. uite fugi acum la farmacie si cumpara niste pastile contraceptice apoi vii acasa bei 2 si imi scrii in skype rikki2311 te pot ajuta fara ca sa stie parintii. daca nu ai patit-o raau
Scumpo stai fara griji si eu am 15 si la fel ca tine am avut relatii sexuale. si mie mi se intimpla uneori asa ca ciclu imi intirzie dar apoi ori i=mi se incepe tirziu ori mai devreme...asa ca asteapta pina la sfirsit... apoi daca tot nu se incepe ciclul afla simtomile sarcinii si daca ai aceste mimtome te-as sfatiu sa vorbesti cu mama ta. stiu ca t=iti va fi rusine dar ea te va intelege