anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU Va rog frumos am nevoie de ajutorul vostru!

Cunosc o fata de anul trecut, ea atuncea avea 13 ani si eu 19 si ne-am indragostit dar nu stiam cati ani are. am lasat-o moale de tot rar mai vorbeam cu ea(pentru ca nu vroiam sa o ranesc ca era mica).

Acuma de cam 1 luna jumate am vorbit mult si chiar am fost impreuna si am trecut prin multe greutati si am facut multe sacrificii.eu am 21 si ea 15 (deci pare mult mai matura si la gandire)

Pana la urma maicasa nu o lasa sa se vada cu mine ca cica a auzit ca beau fumez (nu beau nici nu fumez) nici nu ma cunoaste sau unde stau macar. si dupa aia ca ca sunt prea mare.Noi tot ne vedeam aproape zilnic si daca la 3 noaptea nu conta.

Tot a vorbit ea cu maicasa dar nici cum nu vrea. deci noi ne iubim (sincer sa fiu eu nu eram tipul sa ma indrgostesc de o fata sa numai pot fara ea) pana am dat de asta. acum numai rezista ea ca nu o lasa din casa ii ia telu. ca se mai aude ca ne vedem(lumea asta).

deci sunt distrus cum sa o convingem pe maicasa sau ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Diavolulestefemeie a răspuns:

Buna tanp800 Nu cred ca problema este ca u fumezi sau bei s-au orice altceva.Mama ei a cautat un fel de scuza ca sa o desparta pe fica ei de tine. Dupa cum sti si u u esti totusi mai mare ca ea iar mamei ei ii este frica ca iti vei bate joc de ea sau ceva de genul acesta.Totusi mergi tu si pr ta la masa sa discutati sau ceva de genul asta ca sa te cunoasca si mama ei ca daca nu faceti si pasul asta ma indoiesc ca pr ta va mai rezista in casa cu masahee hee

Ps : Sper ca te-am ajutat intr-un fel :p

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu te ineca intr-un pahar cu apa!
Te imbraci civilizat,iei un buchet de flori si o cutie cu bomboane si,le suni la usa.
E bine sa fie toata familia acasa si sa nu aiba vreun program de plecat pe undeva.
Si,stai de vorba.Te prezinti,spui cine esti,ce faci,si,ce ganduri ai cu fiica lor.Ii vei asigura ca nu ai nici cea mai mica intentie sa-ti bati joc,esti constient de varsta ei,dar,nici tu nu te asteptai sa te indragostesti! Si mama ei a fost tanara,si mama ei s-a indragostit,daca te duci cu sufletul in palma,va intelege. Cere-i sa va ajute,sa va inteleaga,spune-i ca cu raul nu face decat sa sufere doi oameni care se iubesc.
Vizita,ti-o vei anunta. Daca refuza sa te primeasca,scrie-le o scrisoare, in care explici situatia si ceri iar sa te primeasca sa discutati.
Orice mama, isi apara copilul.Nu din rautate ii interzice sa fie cu tine, ci din neincredere.Nu poate sa creada ca totul e asa cum ii spune iubita ta.Convinge-o de contrariu,las-o sa te cunoasca!
Si,chiar daca iesi sifonat din povestea cu vizita, insista, nu depune armele!
Succes!

| TheSupreme a răspuns:

Una ca ea merita un raspuns: FA! eu o iau pe fii-ta si gata ai priceput?
laughing laughing Mda asta nu ar rezolva nimic insa intrab-o pe ea cum e maica-sa si dati seama ce fel de om ii place, eventual ai putea sa-l iei ca exemplu pe taica-su. Daca nu atunci te duci frumos imbracat cu camasa si pieptanat la usa ei, bati acolo si te preziniti ca un gentleman. Spui despre tine cu ce te ocupi, ce studii ai (ca de aia i-ar pasa lu ma'sa), la ce te pricepi si tot asa ca nu ai ce face imi pare rau da nici simpatie cu sila nu exista.

| unicul a răspuns:

Spunet-ii ca voio ca iubiti mult si nu puteti sta despartiti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A vorbit cu maicasa si accepta sa fim impreuna dar numa in weekend sa ne vedem si atuncea numa 1 ora.nu ne este destul.

Ce sa facem? Sa ne despartim?