Daca ai acceptat sa faci sex cu el 2 ore, atunci suporta sa faci sex si in continuare.
La 15 ani esti cam micuta pentru astfel de activitati. Te-ai gandit ce vei face daca ramai gravida? Un copil la varsta asta o sa-ti distruga viata. Iubi o sa plece si tu o sa ramai sa-i cresti plodul. Iar daca mami n-are bani, o s-a cam muriti amandoi de foame. Prezervativul sa stii ca se mai rupe. Niciun mijloc de contraceptie nu e 100% sigur. Parerea mea e ca ar trebui sa-ti vezi de scoala si sa lasi astfel de activitati pentru mai tarziu. In adolescenta oricum, relatiile nu sunt de lunga durata. Daca faci chestia asta de pe-acum, o s-ajungi sa umbli prin paturile tuturor si sa te umpli de boli. La ginecolog te intreaba cu cati ai fost, pentru ca femeile care au avut mai mult de 4-5 barbati, prezinta un risc crescut de a face HPV (responsabil pentru cancerul de col uterin). Sexul nu e o joaca, fiindca iti risti sanatatea si poate chiar viata.
Faptul e implinit asa ca e irelevant daca ai facut o alegere inteleapta sau nu. Timpul nu il poti da inapoi. Ce ti-a ramas acum de facut este sa-ti continui viata si relatia cu prietenul tau. E posibil ca mai tarziu sa realizezi ca nu el e persoana cu care trebuia sa iti incepi viata sexuala sau, dimpotriva, sa te bucuri ca l-ai ales pe el. Viata e prea scurta pentru regrete sau indoieli care oricum nu isi mai au rostul.
Daca tii la el, da, continuati sa faceti sex, nu vad nimic rau in asta. Totusi, folositi prezervativul, ultimul lucru de care ai nevoie acum e o sarcina nedorita.
Daca simti placere si nu te doare poti accepta, ar daca te face sa suferi atunci nu cred ca e prea bine. Fara suparare dar te-a cam fortat, tu i-ai spus ca nu vrei dar el a tot insistat
Nu stiu ce sa mai spun mi-ati dat niste raspunsuri m-ati bagat in ceata va inteleg ca vreti sa ma ajutati dar ce sa mai spun...
Normal ca nu trebuia sa accepti, esti inca mica, organismul tau nu e suficient de dezvoltat pentru a intretine relatii sexuale. Dupa parerea mea, doar profita de tine, eu zic sa ii faci cat mai repede vant.
Sper ca ti-am fost de ajutor. ^^