anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vă rog frumos să ajutati, chiar nu stiu ce să mai fac laughing

Deci. am o verisoară de 11 ani, care a avut si ea un iubit...
Faza e că ala sa despărtit de ea, si acum suferă mult, plange, nu mai mancă se uită mereu la mesajele care ii le trimitea etc...
I-am zis să se potolească deoarece are 11 ani si nu cred că la varsta asta e ok să ai un iubit straight face
Ea nu mă ascultă, si mie frică să nu fac ceva...
Ce să fac?!
Metionez că ala avea 12 ani si erau de 6 luni imp.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca o sa continue asa spune-i ca o sa aiba numai dezamagiri.

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Ce romantic:X
presupun ca si caca faceau impreunalaughing
app:tu cati ani ai?

| trance04 a răspuns:

Mai fratilor in tara asta chiar nu mai invata nimeni? Nu stiu ce sa zic, ar trebui sa se invoiasca 2 luni de la scoala pentru ca a suferit o deceptie in dragoste si roag-o pe mama ei sa stea de vorba cu acel baiat poate il convinge sa o ia de nevastawinking

| w0nderboy a răspuns:

Holy mother of god, mai bine ma abtin spre binele tuturor, sanatate numai bine, va doresc sa cade-ti violent pe scari! Sanatate!

| igrek a răspuns:

Batuti la cur toti 3. Tu, ea, el.

| C26 a răspuns:

rolling on the floor Ce amuzant laughing
Las`o maii. ca o sa-i treaca eihee hee
E doar un copil laughing
Daca la 11 ani sufera, si plange, cand o sa creasca mai mare ce o sa faca, o sa se omoare?hee hee

| soricelulRulz a răspuns:

rolling on the floor))))))))))
e doar un copil, nu stie ce aia iubire nu are de ce sa sufere, e doar o iluzie o sa ii treaca in vreo 2 zile smiorcaiala asta

| numauitaoricesevaintampla a răspuns:

Of Doamne cum isi complica copii viata! cum se percepe asa ceva parintii ei permit asa ceva? serios ca nu imi vine sa cred se plictisea? le stie pe toate pana la varsta ei asta ii trebuia, imi pare rau pentru ea ca trebuie sa sufere dupa un baiat si nu ca ii s-a stricat parul papusii laughing

| AndreiLeviux a răspuns:

WAAAA mai rar din astea dai o papusa ii va trece