Ce pacaleala ti-a tras cu prezervativul. Asa de naiva poti fi incat sa crezi ca era un prezervativ din care iese sperma? Ha! Ha! Ha! Cred ca s-a despartit el de tine ca si-a atins scopul.Ti-a tras-o cum a vrut. De la sapun te ustură. Ce generatie jalnică!
Asta cu prezervativul a fost noua, am vazut multi prosti pe aici dar asta le intrece
Si mai am o intrebare( scuze, esti un caz unic si vreau sa aflu mai multe): Tu cand ai facut oralul ala, nu ai simtit si tu daca e sau nu prezervativ.zic si eu
Ai dreptate. E greu cu copii astia. Te crucesti de cata prostie au in cap. Educatia primita.
Daca o fi luat-o prima data in gura de unde sa stie sa faca diferenta.
Atunci cred ca ai dreptate, s-a spalat cu sapun. si acum am amigdalele rosii si simt gustul ala ciudat in gura... ce pot face ca sa-mi treaca?
Da, dar prezervativ prin care iese sperma?
De ce se apuca sa faca sex inainte sa se informeze?
Raspunsul tau nu e pentru mine.
Din prostie.
Daca avea gust de sapun inseamna ca nu avea prezervativ si posibil sa fii luat vreun pui de boli cu transmitere sexuala. infectiile cu SIDA, sifilis, blenoragie, HPV, clamidia, se iau prin sex oral!
Ai avut himen în gât și te-a dezvirginat harmăsaru' ăla. Bine că te-ai despărțit.
>> am simtit gust de sapun
Baia se poate face impreuna si poti tu avea grija sa se duca sapunul inainte sa treceti la treaba. Simplu si eficient.
>> ma mai ustura un pic gatul
Albastru de metilen poate face minuni.
Bafta!
Prezervativ prin care iese sperma...
Fa tu esti proasta? Prezervativul e pentru a nu trece sperma...
Sigur nu el s-a despartit de tine dupa ce si-a batut **** de gura ta? Zic si eu...