anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog frumos sa ma ajutati! si scuze pentru categorie.
sambata am iesit afara cu 2 fete. o fata si anume vecina mea a zis ca nu iese afara ca are putina treaba si nu a mai iesit ne-a mintit. vorbea cu gagicul ei. si mami a trecut pe acolo si ala a vrut sa vorbeasca cu ea si i-a zis ca m-am urcat eu intr-o masina si nu e adevarat crying( si gagicu lu vecina o minte i-a zis ca a iesit cu mine in oras si eu am iesit numai cu colegi. ii baga fel si fel de minciuni si ea il crede. cica are si dovezi ca m-am urcat eu in masina si nu m-am urcat in nicio masina am fost cu fetele alea 2 la una dintre ele acasa. vecina a zis ca nu o mai intereseaza de gagicaso k el o suna si nu stiu ce si i-am zis sasi schimbe numarul. dar m-am enervat ca nu m-am urcat in nicio masina. nici macar nu-l cunosc pe gagicaso..si m-am saturat de toate chestiile astea. plssss...ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Criss003 a răspuns:

Scuze pentru greseli, am scris repede

| dbem17 a răspuns:

In primul rand nu te stresa. In al doilea e clar ca n-are dovezi deci... ( nu acceptam necunoscuti dispusi sa minta, noi vrem foto). E clar ca ai o varsta mica, nu te stresa asa de usor, poate ca asta isi si dorste sa faci.

| Criss003 a răspuns (pentru dbem17):

Multumesc mult de tot pentru raspuns dar am rezolvat problema. stiu ca din ce am scris iese ca sunt o disperata laughing dar mnoh aveam o stare de spirit praf dar acum sunt fericita. am rezolvat problema