Daca crezi ca merita poţi sa-i mai dai o a 2`a sansa. Dar sa nu`ţi franga inimioala; o3 Baftaa
Buna! Stii ce a facut el?: Si-a incercat norocul cu alta si a zis sa te pastreze pe tine ca pe o roata de rezerva. Dupa ce a vazut ca nu ii merge cu alta s-a intors la tine incercand sa te aiba inapoi.Asta este parerea mea. Daca sa te desparti sau nu de el tu alegi eu zic sa o faci pentru ca cineva care ii bate asa joc nu merita sa-i acorzi nici cea mai mica atentei. Sper ca ti-am fost de folos
Impacate cu el si vezi daca relatia voastra merita sa continue sau ar trebui sa inceteze.Asa mi s`a intamplat si mie dar eu am sfarsit prost dar nu se stie. poate voi va iubiti cu adevarat si chiar daca iti da impresia ca e indiferent asa sunt baietii.Succes si sper ca t`am putut ajuta:*:*.
Pai daca mai vorbeste asa cu tine, adica frumos, intreaba-l ce e cu el de face asa.cumva vrea sa va impacati sau nu stiu. vorbiti deschis. Eu zic sa-i mai dai o sansa.Eu de exemplu, tot asa din orgoliu nu i-am mai dat o sansa prietenului meu desi merita foarte mult si abia acum imi dau seama si regret foarte mult.Nu face aceeasi prostie.Da-i o ultima sansa si gata.*
Buna parerea mea este ca baiatul acesta a incercat sa se joace cu sentimentele tale, dar tu i`ai aratat indiferenta.Probabil ca a vrut sa te testeze sau el chiar tine la tine si si-a dat seama ca a gresit. Sfatul meu este sa te impaci cu el si vezi daca mai continua asa te desparti de el.Te pup:*