| Andreeaandreeasaa a întrebat:

Bună TPU. Va rog frumos. Vreau un răspuns serios cat mai repede. Dau funda!
Ultimul ciclu menstrual a început pe data de 15 martie. După calendarul meu ar fi trebuit sa îmi vina menstruația ieri. (12 aprilie).
Astăzi (13 aprilie) de câteva ore am o durere suportabila de burta (durere menstruala) dar nici picatura de sânge.
Poate fi vorba despre o sarcina? Sau doar întarzie?
Va rog frumos. Vreau răspunsuri serioase. Am aproape 17 ani. Sunt foarte speriata si nu știu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Nemeessis a răspuns:

Salut. Menstruația poate întârzia câteva zile, nu e motiv de panică. Dacă ai o durere de burtă, cel mai probabil urmează să apară acea perioadă. Sunt cazuri în care menstruația întârzie și două săptămâni și nu e vorba de o sarcină. Rămâi calmă, nu ai de ce să fii speriată.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

NU ai mentionat :
-- daca ai intretinut acte sexuale neprotejate
si daca ai intretinut in acel caz :
-- data exacta in care au fost intretinute
De asemenea trebuie sa stii si sa intelegi ca este cu totul IMPOSIBIL sa poata exista in acelasi timp : o sarcina si sa existe si simptome premenstruale. Una o exclude pe cealalta.
Simptomele premenstruale apar /exista/se produc numai si numai atunci cand NU exista sarcina formata si implantata in uter.
Multa sanatate!

| Teo29 a răspuns:

Daca ai avut relatii sexuale neprotejate, mereu exista risc.
Fiti mai responsabili pe viitor!

| rapandula a răspuns:

Daca ai facut sex si esti sigura ca sperma individului nu a ajuns in vaginul tau, insemna ca iti intarzie. Este ceva normal, sa se intample asta. Nu esti singura de aici careia i se intampla asta.