Asta-mi suna a Disney.
Eu zic sa il cauti si sa vorbesti deschis cu el, direct, fara ocolisuri si fara scene de teatru.
Fa te ca lesini sa sa i cazi in brate vezi ce face te lasa sa pici jos sau te prinde in brate... ok?
Pai fa rost de id`ul lui de la prieteni comuni, spune-i ca i`ai luat id`ul ca sa mai vorbiti.Sigur nu se va mai supara.Si fi atenta cu el, vorbiti des, cunosteti`va, Daca are un status gen,, raw" sau "" intraba`l ce a patit, Prefa`te intereseata de tot cea ce spune. Spune-i dupa o perioada de minim 5 zile daca vrea sa iasa cu tine si cu niste prieteni comuni la un suc.Si roaga`i pe acei prieteni sa dispara intr`um mod misterios ca sa-ti faci jocul. Daca si lui ii place de tine totul v-a decurge de la sine.Succes:*
Asta-mi suna a Disney.
Eu zic sa il cauti si sa vorbesti deschis cu el, direct, fara ocolisuri si fara scene de teatru.
Daca stii engleza, sfaturile astea chiar o sa te ajute;)http://love.allwomenstalk.com/ways-to-make-your-crush-like-you/18/
Am inteles chiestia asta dar problema este ca nu e prea vorbaret. si o prietena mi-a zis sa vorbesc cu verisioara lui si asa dar nu stiu no prind cand e online sau sa il intreb cand vine pe la mine si asa. dar nu stiu imi e nu stiu cum sa ii zic asa si mno poate n`o s`o faca niciodata si asa