anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Va rog lamuriti-ma intr-o problema: mi-a intarziat menstruatia 1 saptamana, 3 teste de sarcina pozitive. Simptome am, ca si cand ar trebui sa imi vina menstra+ rau de dimineata(cred ca ii de la faptul ca nu dorm si nu prea mananc) Am fost la ginecolog si mi-a facut 2 ecografii: una abdominala si ala vaginala. La aia abdominala mi-a zis ca am endometrul ingrosat+ chist de 6 cm pe ovarul drept, iar la cea vaginala mi-a zis ca se vede un punct in uter(deci se poate sa creasca sau sa se elimine la menstruatie ) si mi-a zis ca testele au putut fi influentate de la chist. Au trecut 2 saptamana de la contactul neprotejat. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| alinac a răspuns:

Hm si eu am chist si nu m-a influentat atunci cand mi-am facut vreun test de sarcina.iar la echo indovaginala se vede clar ori cat d emica ar fi sarcina.

3 răspunsuri:
| blaxy a răspuns:

Mai du-te la alti ginekologi...e prea inkurkat ceva aici.dar poti fi si insarcinata

| romynutza a răspuns:

Da esti insarcinata 80 %

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca esti insarcinata! poti sa faci si analiza de singe beta hcg e cel mai sigur si procedura e simpla, i-ti ia putin sange si pana seara i-ti dau rezultatul.