| crazy_5962 a întrebat:

Buna TPU...va rog mult dati-mi si mie stts de genul,, spui ca este o copila, si ca nu iti place asa..."(va rog mult sa nu imi dati situri ). dau funda.

Răspuns Câştigător
| FrumushykaTha a răspuns:

Zici cai un copil raised eyebrows? Da uita-te la tine ca te porti de parca ai fi in filme.winking
Ce fac eu fac cel mai binelove struck Ma fac mare si furmoasa pentru toti aia ca tinewinking
Ii zici mereu ca se poarta ca un copil. Da stii bine ca copilu ala te iubeste cel mai multlove struck
Da ma e un copil. Da stai linistit ca.i mult mai matur ca "adultu" din tinewinking
Prea copil pentru tine? Atunci tu esti mai copil ca ea.winking
Ramai fara cuvinte si iti dau dreptate...happy era prea mult stilwinking Nu e ca toate celelalte.love struck

si mai am si altele dar sunt putin diferite... sper sa.ti foloseasca mie imi plac mult...love struck

Educata de destinwinking Simt mult si.arat putinhappy
E felul tau de.a fi ma faci sa nu te mai suport...Ciudat cum in acelasi timp de.atat timp simt ca esti totlove struck
Nu ti.a iesit N.ai reusit Nu a mers la mine Te gandeai ca intru si.n foc pentru tine, Si as fi intrat daca nu erai asa! Stiu, nu a contat vreodata persoana mea...oh go on
Oare iti vei aminti de noi? C.am trecut prin foc si ploi si.am facut totul in doi...

sper sa.ti placa si sa.ti foloseasca:*

0 răspunsuri: