| FloryTrandafir a întrebat:

Va rog mult de tot sa ma ajutati. Am 17 ani si 1 luna iar prietenul meu face 17 in Octombrie. Sunt impreuna cu el de aproape 3 luni ( saptamana viitoare fac ). Povestea e urmatoarea : Cand ne sarutam, imbratisam, muscam etc i se scoala am observat si eu ma excit foarte mult il iubesc foarte mult si el pe mine la fel imi zice " te iubesc " de 20 ori pe zi. Ma acceptat si ma accepta asa cum sunt eu si nu cere multe. El imi tot zice ca atunci cand vom avea 18 ani si va lua Bac-ul si va intra la Facultate isi va strange bani de pe urma serviciului pe care il va avea si isi va lua o casa ca cica vrea sa ne casatorim, vrea sa fiu sotia lui, i-am zis ca nu imi prea vine sa cred, mai e cel putin 1 an si jumatate zic eu. Vrea mult sa fim impreuna pentru totdeauna si mi-a zis ca ma va cere de la parintii la 18 ani si ca vorbeste cat se poate de serrios ca el nu se va razgandi pentru nimic in lume.Voi ce parere aveti? Va multumesc. funditawinking

Răspuns Câştigător
| Myrru a răspuns:

SAll! eu nu am o parere prea buna...saracu baiat e disperat! eu nu as fi de acord sa ma casatoresc la 18 ani, macar la 20. Daca tu nu vrei asta nu inseamna ca trebuie sa te mariti cu el cu forta, daca tine cu adevarat la tine sunt sigura ca te va intelege. Ai putea sa incerci sa ii explici ca pentru tine e prea devreme, ca o sa aveti tot timpul din lume dupa ce va terminati facultatea si ai putea sa ii spui ca inca mai trebuie sa va cunoasteti. Nu cunosti un om indeajuns de bine nici macar daca stai cu el toata viata dar mite 3 luni. O sa ai destul timp pentru maritat asa ca te-asi sfatui sa mai astpti macar pana la 20 de ani, iar daca nu va intelege....mai sunt destui baitei pe lumea asta, nu-ti fa griji!happy

5 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Tu esti cea care il cunoaste. Tu poti sa stii daca era sincer si daca isi va tine promisiunea. Noi nu il cunoastem, deci ne bazam doar pe ceea ce ne-ai spus tu. Judecand dupa acestea, da, era sincer. Eu cred ca orice se poate daca va iubiti.

| PsihinG a răspuns:

Daca stai sa iti faci griji pentru viitor, orice problema ai aborda, ar trebui sa renunti din start la ea, pentru ca niciodata nu stim cum va fi finalul:
reusita sau esec.
Eu spun sa te bucuri ca ai o persoana asa deosebita langa tine, care te iubeste atat de mult, iar ce va fi mai tarziu vei vedea.

| ProfaBlondă a răspuns:

Pentru mine 3 luni este putin pentru a spune ca cunosc atit de bine o persoana incit sa fiu sigura pe ceea ce zice si promite. Toti baietii la inceput promit de toate. Dar sigur ca aceasta nu inseamna ca toti sunt la fel happy Ar putea fi intr-adevar baiatul cu care ai putea fi impreuna toata viata, dar de asemenea ar putea fi baiatul care atunci cind vor aparea greutati, nu o sa lupte, o sa cedete si in final o sa te raneasca. Sunt sigura ca il iubesti si ca te iubeste, dar pentru o viata traita alaturi de un baiat, este nevoie mai mult decit dragoste, trebuie sa fie respect, comunicare, libertate, incredere si siguranta- ceea ce cred ca inca lipseste la doar 3 luni. Te sfatui sa mai astepti, pentru ca mereu la inceput in primele luni, este totul bine si frumos. Dar sigur, cum am mai spus nu toti baietii sunt la fel. Ai putea sa vorbesti cu el pe tama data. Daca faceti acest pas, nu trebuie sa uitati de consecinte! Iti urez succes si sa nu te grabesti atunci cind vei lua decizia data! Succes!

| GabrielaBoss a răspuns:

Frumos.

| Doolcik_Roxy_1991 a răspuns:

Eu zic..ca el te iubeste.dar nu poti judeca un baiat doar dupa vorbe ci dupa fapte..deci flory... dupa ce implinesti 18 ani..mai da-ne un semn.