| Sebi00 a întrebat:

Buna TPU va rog mult nu va bateti joc stiu e o intrebare prosteasca laughing da sunt doar curios laughing am un nas...frumos..dragalash nu stiu e super imi place...cu timpu sau asa va'ti prins voi laughing mi se poate schimba?laughing adica sa se faca mai urat..nu stiu cum sa ma exprim sper ca ma intelegeti happy dau funda promit :*

7 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Ce ai amice cu nsau laughing-Altii il vor dragalas si tu il ai si nu esti multumit laughing.

| Sebi00 explică (pentru Danysan):

Frate nu am zis ca sunt nemultumit!laughing aia e si faza..ca sunt prea multumit cu el laughing si nu vreau sa mi se schimbelaughing

| Crucified a răspuns:

Nu. Dar apropo, câţi ani ai? Că nasul tău drăgălaş nu cred că va mai creşte, la fel cum n-o să-ţi mai crescă şi urechile. Acum depinde de vârstă. Dacă ai fi avut acum 5 luni sau 1 an, îţi mai creştea nasul, dar nu foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cati ani ai. Pe masura ce cresti, se va schimba si el... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie personal mi s-a modificat. Aveam un nas norma, nici mare, nici mic, era drept. Acum mi se pare ca e prea mare si e si stramb, are o denivelare si e stramb si intr-o parte.

| Keith a răspuns:

Nu se schimba nasul, stai linistit, poate doar sa creasca putin pe masura ce inaintezi tu in varsta.Nu ar trebui sa iti faci probleme din cauza asta.Bafta!

| 010101012 a răspuns:

Nu ti se schimba nasul. Funda?