anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi crying Sunt in clasa a 9-a si m-am indragostit de un baiat! Si lui ii place de mine... Tin minte ca la inceputul anului incerca sa se bage invorba cu mine cand stateam in curte si acum se uita lung dupa mine cand trec pe hol. Recunosc, sunt innebunita dupa el, dar chestia este ca el face din grupul "fitosilor" din liceu. El parca nu este asa, dar totusi vreau sa mi-l scot din cap pentru ca imi dau seama ca nu o sa fiu niciodata cu el si imi fac sange rau sad
Cum sa fac sa mi-l scot din cap? Am intalnit 1000 de baieti draguti, dar tot la el mi-e gandul crying

4 răspunsuri:
| Neworder21 a răspuns:

happy

pai asta si e diferenta: sa intalnesc si un miliard de domnisoare dragute, frumoase, miss world, nu are importanta,

insa o voi iubi pe printesa mea happy

p.s. "grupul fitosilor" doar o iluzie.
eu cred ca il poti scoate de acolo, daca o sa doresti.
convinge-l sa mearga la un muay thai sua kickboxing, unde va invata intai de toate disciplina si sa fie barbat.

| Logout a răspuns:

De ce sa ti-l scoti din cap cand poti spera la o relatie frumoasa cu el?
De ce crezi ca ala e grupul fitosilor? Sunt intrebari ce ae trebui sa ti le pui :p Poate ca nu sunt fitosi, de ce nu incerci sa intri in grupul lor? Cauta veriga cea mai slaba...adica pe baiatul acesta, incearca-l sa il cunosti, sa te convingi ca el nu e ca ei, asa o sa iti dai seama daca te merita sau nu happy
Dupa ce il cunosti cu adevarat, daca nu te merita sau tu crezi ca nu e de tine, sau ca nu poti spera la o relatie cu el, o sa vezi ca o sa ti-l scoti usor usor din cap, fara prea mult efort... Ce zici? Astept raspuns happy

| passenger a răspuns (pentru Logout):

Nu are rost... Amandoi suntem timizi, deci nu ar iesi nimic!

| CityOfSatan a răspuns:

Ti-ai creat tu o parere proasta despre el,dar a fi popular nu inseamna a fi fitos,ba din contra. Fetelor! Fiti mai tupeiste! Gaseste-ti puterea si spune-i ca il placi,ce se poate intampla? Totul va fi bine,si cum se spune,ce nu te omoara,te face mai puternic, asa ca, Good luck!