pai asta si e diferenta: sa intalnesc si un miliard de domnisoare dragute, frumoase, miss world, nu are importanta,
insa o voi iubi pe printesa mea
p.s. "grupul fitosilor" doar o iluzie.
eu cred ca il poti scoate de acolo, daca o sa doresti.
convinge-l sa mearga la un muay thai sua kickboxing, unde va invata intai de toate disciplina si sa fie barbat.
De ce sa ti-l scoti din cap cand poti spera la o relatie frumoasa cu el?
De ce crezi ca ala e grupul fitosilor? Sunt intrebari ce ae trebui sa ti le pui :p Poate ca nu sunt fitosi, de ce nu incerci sa intri in grupul lor? Cauta veriga cea mai slaba...adica pe baiatul acesta, incearca-l sa il cunosti, sa te convingi ca el nu e ca ei, asa o sa iti dai seama daca te merita sau nu
Dupa ce il cunosti cu adevarat, daca nu te merita sau tu crezi ca nu e de tine, sau ca nu poti spera la o relatie cu el, o sa vezi ca o sa ti-l scoti usor usor din cap, fara prea mult efort... Ce zici? Astept raspuns
Ti-ai creat tu o parere proasta despre el,dar a fi popular nu inseamna a fi fitos,ba din contra. Fetelor! Fiti mai tupeiste! Gaseste-ti puterea si spune-i ca il placi,ce se poate intampla? Totul va fi bine,si cum se spune,ce nu te omoara,te face mai puternic, asa ca, Good luck!