| ElementX a întrebat:

Va rog mult sa-mi dati un sfat, in legatura cu urmatoarea situatie: Am fost la un botez, si acolo era un tip. El m-a invitat la dans si eu am acceptat. Bine..am dansat frumos, toate bine, pana cand a venit sa-mi ceara numarul de telefon. Era si mama de fata si verisoara tatei (tata nu era, e in strainatate). Nu i l-am dat, deoarece am prieten si o relatie serioasa cu acesta, dar nici nu i-am zis ca am prieten, deoarece daca auzea matusa mea sigur ii zicea tatei, care inebuneste daca aude de asa ceva. Mama stie ca am prieten, in fata ei nu era o problema. Tipul s-a interesat la ce liceu sunt, ce clasa, etc, si cu cateva minute inainte sa plec, a venit la mine si m-a intrebat daca-s dimineata la scoala, iar eu am zis ca da. Dupa mi-a zis "am sa te caut" si a plecat repede. imi e frica deoarece marti vine prietenul meu dupa mine la scoala si daca vine si tipul ala?! Daca se intalnesc?! Prietenul meu e cam gelos, se enerveaza repede si nu stiu ce sa fac: sa-i spun despre asta sau nu? Nu vreau sa am nimic cu tipul ala, nu ma intereseaza deloc. Va rog dati-mi un sfat. va rog. Sunt disperata pentru ca il iubesc foarte mult pe prietenul meu si nu vreau sa-l pierd. Dau funda!

2 răspunsuri:
| slimms a răspuns:

Tu nai de ce sa te temi daca se intalnesc amandoi ii poti spune iubitului tau ca e un amic cu care ai dansat la un botez, cel care te tot cauta o sa afele ca ai prieten si o sa fie de acord cu tine.Multa bafta si nu-ti fa griji u nai ce sa patesti, in cel mai rau caz se iau ei doi la bataie

| Bogdan4688 a răspuns:

Eu zic ca la scoala sa stai ascunsa in spatele clasei si sa stai cu spatele la tabla sau sa fii silentioasa, precauta si sa fii cu ochii-n-patru.Cam asta asi faci daca as fii in locul tau.Bafta.