| Marius06ro a întrebat:

Va rog mult sa-mi raspundeti, o prietena de-a mea vrea sa se mute la alta scoala din cauza unor colege, eu o plac foarte mult, pot spune ca o iubesc si sunt sigur ca si ea simte la fel din priviri si dialog, cum as putea sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea si sa ii spun ca ca o iubesc si sa o conving sa ramana in scoala! Nu vreau sa cedeze asa usor din cauza unor fitoase, ar trebui sa o invit undeva? Va rog din suflet sa imi raspundeti! !

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Spune-i repede ca ea este marea ta iubire. Ii spui la fel cum ne-ai spus si noua. Altfel, risti sa o pierzi si curand se va bucura altcineva de frumusetea si farmecul ei.

| Marius06ro explică (pentru neutrino):

Ar trebui sa o invit undeva si acolo sa ii spun?

| Marius06ro explică (pentru neutrino):

Ai dreptate, multumesc mult pentru ajutor happy

9 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Tu o iubesti si nici macar nu e prietena ta.Daa..cauta ce inseamna "iubire" si rectifica.

| stark47 a răspuns:

E alta scoala nu alta lume. daca intr-adevar va iubiti, gasiti voi o cale

| Marius06ro explică (pentru stark47):

Da ai dreptate multumesc mult happy

| TG68 a răspuns:

Ti mult la ea, dar nu o iubesti, abia dupa ce vei fi 3 luni cu ea vei realiza daca o iubesti sau nu... uite cum trebuie procedat: o inviti undeva la un suc, ceva... apoi o iei cu niste intrebari infime pentru ea, de exemplu "ce ai m-ai facut azi?", apoi ii spui ca tu ti la ea si ai vrea sa fie prietena ta (daca ii spui direct de iubita o sa se alarmeze).

| Marius06ro explică (pentru TG68):

Da mersi mult pentru sfaturi asa voi face si da ai dreptate dupa cateva luni voi afla daca o iubesc

| Marius06ro explică (pentru TG68):

Nu de iubita e vorba, sa fie prietena mea, sa fiu intr-o relatie cu ea, stii ce vreau sa zic, si inca o data multumesc, voi vorbi cu ea

| Marius06ro explică:

Ar trebui sa o invit undeva si acolo sa ii spun ca o iubesc si sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea?