E destul de simplu ( eu fiind baiat) daca pana acum nu a spus nimic probabil ca astepta sa faci tu primul pas si tu la fel si tot asa... acum ca a vazut ca tu chiar incerci sa refaci relatia incearca sa te ajute cu asta
Pe scurt Da sunt sanse si ar trebui sa profiti
Succes
MS pentru raspuns
E datoria unui TPU-uist
cu placere
Eu nu cred ca ai facut ceva atat de grav. Da, nu e ok sa il banui pentru asta, cand nici macar nu ai motive, dar... ar trebui sa fie si el mai intelegator. Incearca sa ii mai spui ca iti pare rau pentru ce s-a intamplat atunci si ca tu nu l-ai uitat. Trebuie sa ii spui, ca altfel iti va parea rau mai tarziu. Incearca macar. Te asteptam cu vesti mai bune! :*
Pai daca el te saluta inseamna ca, momentan sunteti doar prieteni, dar e bine daca pana acum nu vorbeati. Continua sa vorbesti cu el pe mess, zambestei, salutal si tot asa. Daca continui s-ar putea sa va apropiati din nou. Si cand lucrurile merg bine(adica vorbiti si va zambiti, etc.) daca el nu zice nimic de impacare fai tu primul pas. succes! Sper ca te-am ajutat!
Eu zic ca ai toate sansele sa te impaci cu el. doar ca trebuie sa mai faci si tu cativa pasi spre el. go go go!
Foarte frumoasa povestea voastra.Eu cred ca pe parcurs cand ati fost despartiti, lui i-a fost dor de tine.de aceea el reactioneaza asa cand te vede.Sunt sigura ca te-a iertat. El a facut primul pas spre impacare, iar tu trebuie sa il faci pe urmatorul. Sper ca te-am ajutat.Mult noroc!
Aveti o poveste foarte frumoasa! Dar nu uita:acum sunteti doar in stadiul de prietenie! Deci, sfatul meu este s-o iei incetul cu incetul(adica sa nu-l saruti cand esti singura acum sau chestii din astea)si, sa vezi ca, incetul cu incetul, veti fi la fel.
Bafta multa!
Pai eu cred ca ar trebui sa il intrebi din nou si sa iti ceri scuze eventual si cu un cadou care il v-a facea sa uite o partee din trecut
Parerea mea e ca exista sansa de impacare, ai incredere in tine! Don't worry, be happy! Incearca sa te mai intalnesti cu el[singuri!
Sunt sanse mari sa va impacati;-x! Incearca sa vorbesti cu el fata-n fata si o sa fie ok. Daca el a facut primul pas, zambindu-ti pe strada si celelalte chestii inseamna ca te-a iertat si ca inca mai are sentimente pentru tine xD. Eu cred ca o sa va impacati. Si daca o sa va impacati sa nu mai fiti asa pe ascuns, si chestii d-astea. E cam urat adica, tu sa te simti bine cu el si el cu tine si totu o sa fie bine, sa nu va intereseze de ce zice lumea si chestii d-astea. Si vartu sper sa nu se mai bage intre voi, la fel si parintii tai. Daca iti mai zic ceva incearca sa vorbesti si tu cu ei si o sa fie bine. Baftaa;********