Pai daca el te saluta inseamna ca, momentan sunteti doar prieteni, dar e bine daca pana acum nu vorbeati. Continua sa vorbesti cu el pe mess, zambestei, salutal si tot asa. Daca continui s-ar putea sa va apropiati din nou. Si cand lucrurile merg bine(adica vorbiti si va zambiti, etc.) daca el nu zice nimic de impacare fai tu primul pas. succes! Sper ca te-am ajutat!
Draga mea, ai mai pus o data aceasta intrebare. De ce insisti si nu ai rabdare sa ti se raspunda la cealalta?
Eu una nu stiu de ce s-a suparat asa de tare din cauza unei intrebari ca aceea.
Si eu il intrebasem pe prietenul meu dupa 8 luni de relatie daca ma mai iubeste la fel de mult sau daca are pe alta si nu s-a suparat asa de tare incat sa ma lase. Adica era dezamagit ca nu aveam incredere in el si isi punea multe intrebari gen "oare cum am facut-o sa creada asa ceva?" si imi zice sa il iert. este un dulce :333 il iubesc asa de mult
Eu ca baiat, iti zic ca daca dupa toate prin cate a trecut, vrea sa se impace cu tine, inseamna ca sta cam prost cu capul.
Avem aici un domn(bou) care nu stie ce e iubirea! Treaba lui ce face! :p
Apropo pe ce data esti nascut?
Nu inteleg pentru ce a fost nevoie de acest comentariu al tau. Mi-am dat pur si simplu cu parerea, nu e nevoie de jigniri.
Ms oricum dar te rog spune-mi data ta de nastere
Imi pare foarte rau...sunt mai vulcanica!
Probabil a incercat sa te uite in tot timpul asta(din septembrie pana acum)si vazand ca nu a reusit ti-a dat o adoua sansa....incearca sa vorbesti cu el(intreaba-l pe mess "ce face?")si incercati sa vorbiti mai des poate poate o sa va impacati
multa bafta:X
Daca tot ai citit-o poti sa si raspunzi la intrebare
Eu cred ca te-a iertat si mai sunt inca scantei in inima lui dar si in ata...:X