Cu siguranta nu te-a uitat. daca vrei sa vorbim mai multe uite si id-ul meu (bbg_Francesca) :*
Da!
Cu siguranta atata timp cat din nou te baga in seama inseamna ca el a incercat sa uite tot ce s. a intamplat intre voi doi. Dar ca de obicei nici o persoana obisnuita nu isi poate uita trecutul si mai ales atatea amintiri placute cate ai avut tu cu el in acele 2 luni si un pic.Vezi,baietii sunt foarte imprevizibili nu poti stii ce ascund. Dar cu siguranta faptul ca iti da semne ca te place..inseamna ca e clar. Te PLACE!
Si cu siguranta nu exista o sansa de impacare, exista mii de sanse de impacare! Pai tu nu prea trebuie sa mai faci nimic, dar in niciun caz nu. l mai intreba tu daca vrea sa fie cu tine, lasa. l pe el!
Te Pup! Succes! _____Fundiță!?:*
Eu zic ca te-a iertat. DA cred ca va veti impaca.lasa ca va impacati si o sa fie bine. Dar el nu trebuia sa se supere chiar asa, totusi erau 2 ani. Sper sa va impacati. Va tin pumni.
Deci el a inceput din nou sa iti zambeasca si sa vorbeasca cu tine. Din cate spui tu, acum te saluta si de fata cu prietenii lui, iar ochii ii stau numai la tine. Daca te-a iertat, nu iti pot spune sigur, dar sunt sanse mari sa te fi iertat. Se vede ca ii face placere sa stea in preajma ta. Vorbiti cat mai mult, baga-te in seama cu el. Daca nu se poarta indiferent, propune-i sa mai incercati odata.
Va puteti impaca dar la prima cearta iti va reprosa tot! asa ca mai bine uita-l "ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust"
Hey ti-am bagat id-ul dar da-mi acc(eu sunt broken_angel_...)
Poti intra pe mess te rog?