| Micutza_5619 a întrebat:

Buna tpu.Va rog sa cititi tot si sa ma lamuriti si pe mine.
Am 25 si de ani, si am o problema care ma framanta de o luna de zile.In data de 5-12-2014 am avut menstruatia, dupa terminarea menstruatiei am avut contact sexual cu prietenu meu dar neprotejat.Pe la sfarsitu luni au inceput niste dureri de spate si de burta(ma gandeam ca e vreo raceala sau cum trebuia sa-mi vina mentruatia.) in data de 1 -1-2015 si-a facut prezenta mentruatia, dar dupa vreo saptamana am inceput a am niste simptome( dureri de cap,de burta,de spate,constipatie, balonare, pofta de mancare si urinam foarte des dar mai mult noaptea_ in data de 10-1-2015 mia facut un test rezultatul a fost urmatoru( prima linie se vedea clar iar a 2 a foarte slab dar se vedea) ma gandeam ca rezulatul e o eroare din moment ce am avut menstruatie asa ca in data de 16 am refacut testul si mi-a iesit negativ, dar nu stiu aveam o retinere si parca simteam nevoia sa mai fac un test.In data de 30-1-2015 trebuie sa imi vina mensta, asa ca am hotarat inainte cu o sapt de a imi veni menstra sa mai fac un test.Cu o seara inainte de a imi face testul am avut niste dureri abdominala cu intepaturi. Dimineata m-am trezit am facut testul si rezultatul e urmatoru (prima linie clara si a doua se vedea ca in umbra dar la lumina daca te uitai atent se vedea ca si-a facut aparitia)In data de 30 mi-a venit menstra dar foarte ciudat( in prima zi mi-a venit normal, a 2 a si a 3 a zi foarte putin ca si cum as fi pe terminate si a 4 a zi doar cat sa papat absorbantu, si apoi sa oprit.Azi am observat iar o pata pe lenjeria intima. si nu era culoarea ca la o menstra normala, nu stiu un rosu asa mai deschis)Maine imi voi face din nou 2 teste de firma diferita si imi voi face si o programare la doctor.Problema e urma oare sunt insarcinata? Imi dorec sa am un bebe.Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o parere

multumesc! Funda pentru cel mai clar raspuns

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Analiza de sange este cea prin care se constata prezenta hormonului hCG de sarcina cu o precizie/acuratete de 98-99%. Nu costa mult si rezultatul se obtine in 24 de ore.

1 răspuns:
| SteelShadow a răspuns:

E foarte posibil să fii rămas însărcinată. Testele de sarcina nu zic întotdeauna adevarul. Simptomele pe care le ai pot fi semne de sarcina. Cel mai bine ți-ar spune un medic daca vei avea sau nu un bebe. Din toată experiența mea în acest domeniu (redusă, ce-i drept), sunt de părere că ești însărcinată! Un bebe sănătos și frumos să ai!