Daca nu te simti implinita din acest aspect parerea mea este sa renunti. Este placut sa te distrezi si cu prietenul. Explica-i ce simti poate isi va schimba atitudinea putin... oricum mi se pare aiurea tare aceasta chestie pentru ca si eu sunt genul care imi place sa ma distrez. Nu as rezista atata timp cu o astfel de persoana)
Renunta la el daca te deranjeaza de ce sa fi cu cineva cu care nu te potrivesti? Iti zic eu de ce, ca sa te certi, sa iti para rau si dupa aia sa pui intrebari pe TPU categoria dragoste si sex ))
Daca nu ii place nu prea ai cum..nu poti sa fortezi un om sa ii placa ceva..nu ii place cu adevarat si nu are farmec dupa aia.
A da scuza-ma nu am luat in calcul asta..probabil ca s-a schimbat probabil ca ii este rusine cu tine... poti termina rapid spunandu-i daca ma iubesti respecta-mi dorintele si iesi cu mine ce rost are sa-l barfesti pe TPU pe bune adica ai consumat timp.
Nicio data nu se stie ce poate gandi o persoana trebuie sa fi atenta si pregatita...
Fi ma iubitoare, spune-i ca asta te-ar face fericita si implinita iar daca te iubeste cu adevarat o sa faca un efort pentru fericirea ta .....alt sfat nu prea am:*
beausingurlamasamea întreabă: