| Lorah26 a întrebat:

Va rog sa imi dati un sfat in legatura cu ce o sa va zic : imi place de un baiat, enorm de mult ( e de-o varsta cu mine ). in ultimul timp am iesit mai des, am vb prin mesaje si alte chestii gen. M-am atasat de el, dar stiu ca place pe altcineva. Nu stiu ce sa fac sa ies din starea asta sau cel putin sa ma simt mai bine. Nici nu vreau sa ma enervez pentru ca o place, pentru. ca de : astea-s sentimentele lui :*! Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Cosminovici18 a răspuns:

Sfatul meu este sa iesi din starea asta.si nu te enerva si nici nu fi geloasa ca o el place o alta fata pur si simplu incearca sa cauti alt baiat care sa nu placa pe altcineva si daca amandoi va iubiti si va placeti reciproc eu zic sa fiti impreuna baftahappy

5 răspunsuri:
| MarYnutZa_4097 a răspuns:

In locul tau i-as da de inteles ca imi place de el,[sau spune-i ce simti]si poate isi va da seama ce are langa el love struck si va pretusiwinkingvb aia incercarea moarte nu are big hug fa-l sa te iubeasca :X

| Necunoscută a răspuns:

big hug Cred că e singura întrebare la care n-o să răspund răutăcios. pentru că nu e falsă, nu e prostească.

Încearcă să-l uiţi. Ataşează-te de altcineva. Ocupă-ţi timpul cu altceva. Multă baftă!

| Lorah26 explică:

Multumesc mult pentru ajutor, dar din pacate pot alege doar un raspuns castigator. Ma voi mai gandi si voi alege raspunsul care ma ajuta cel mai mult, iar la celelalte voi da doar voturi. Multumesc oricum tuturor.
P.S. - stie ca il plac, asta afland prin intermediul unei prietene comune happy

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Lucrurile se pot schimba fara sa-ti dai seama. Eram in situatia lui intr-o vreme si in cateva saptamani, apoi luni, eram eu cel care plangea ca nu poate fi cu ea. Ei ii trecuse, mie probabil n-o sa-mi treaca de tot niciodata. Trebuie sa stii un lucru: forta cea mai puternica e cea care determina directia schimbarii. Mai mult de atat, nu stie nimeni in situatia ta. Ca sa iesi din starea asta sunt cateva idei, dar daca iti trece tie si el isi da seama ca pe tine te-ar vrea? Lasa lucrurile sa decurga, daca nu e el cel potrivit va fi altcineva. Uneori mai si suferim, e parte din viata.

| NOinformation a răspuns:

Pune pe cineva sai zica kl placi.dk zice ca si el bv te combini cu el.dk ice nu atunci ii zici ca prietenul(cre a zis cal placi) a mintit sau a facut o gluma.mie imi merg ede fiecare data smug