Pai, sexul neprotejat poate oricand sa duca la aparitia unei sarcini, insa tu ai luat pastila de a doua zi, deci ar trebui sa fii protejata de riscul asta. Daca testele de sarcina au fost facute la ddestul de mult timp de la contactul sexual, adica in jur de 21 de zile de atunci, sunt de incredere si nu cred ca esti insarcinata.
Burtica nu crește atât de repede după un contact sexual. Puls ciudat deasupra buricului poate fi din cu totul altă cauză, poate, (e doar o presupunere pentru că nu te pot consulta) poate fi vorba de pulsațiile aortei pe care le simți mai tare poate fiindcă ești emoționată. Durerea în zona buricului este iarăși total nespecifică, poate fi de la stomac, intestine, sau o parazitoză intestinală, foarte greu de spus. Oricum ar fi, nu cred că e o sarcină. Cel mai rău lucru care ar putea să fie ar fi o sarcină extrauterină ruptă (uneori nu e depistată prin test de sarcină și poate da durere puternică), o urgență medicală. Dacă durerea persistă și ajunge foarte intensă, pe o scară de la 1 la 10 în jur de 8-9, e nevoie să mergi neapărat la un spital la secția de urgențe pentru a exclude orice posibilitate. Se face o ecografie și se vede ce e pe acolo. Repet, asta doar dacă doare foarte tare și te simți rău, amețeli, greață, puls accelerat. Nu te teme că ar pute fi sarcină și s-ar supăra părinții, viața ta e cea mai importantă. revino cu detalii dacă te simți rău în continuare.
Nu,nu esti insarcinata.in primul rins ai baut pastila si in al doilea rind ai avut mentruatia.sa stii pe viitor ca pastiele sunt nesanatoase, cel mai bine dupa ce faci sex neprotejat sau cind se rupe prezervativul sa faci un test dup 3 4 zile apooi bei pastile ca asa sunt daunatoare si ai multe riscuri unul dintre ele si cel mai imortant este sa nu poti avea copii(Doamne fereste), acum tot ce poti sa faci este sa faci un test ca sa fii linistit dar sigur nu esti.succes!
Simoniks chiar daca ai facut deja testul de sarcina eu te sfatuiesc sa il mai faci odata pentru ca nu se stie daca esti sau nu insarcinata
HappynewCenusa întreabă: