| Razvan_3203 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati.Am fost impreuna cu o fata ce o iubesc enorm, timp de 3 luni..Si in luna noiembrie s-a dus totul.Din cauza mea, nu am apreciat si am pierdut-o.In ultimele zile am incercat sa vorbesc cu ea,si sa ma lase sa ii arat ca m-am schimbat, si ca voi fii altfel.dar nu vrea.Nu stiu ce sa mai fac, mai ales ca deja este cu altcineva si il place destul de mult.Intrebarea este sa lupt pentru ea sau sa renunt si sa trec mai departe, chiar daca este greu?

14 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

Pai in acest timp ea si.a pierdut incredreea in tine, si tu acum trebuie sa ii demonstrezi ca o iubesti.Pai daca spui ca te iubea nespus de mult, sincer acum nu era cu altul.Si in caz de te.a iubit cum spui tu nu zic ca nu e adevarat ca te.a iubit ci doar imi spun o parere, inseamna ca mai are macar niste mici sentimente pentru tine, daca nu chiar mai mult dar este normal sa se comporte asa cu tine deoarece increderea pierduta o data a doau oara este foarte greu de castigat.

| Liviucu a răspuns:

Nu ai apreciat si a gasit ceea ce lipsea la tine la altcineva. Daca chiar tine la celalalt baiat, cu siguranta nu se va mai razgandi din nou sa-l lase pentru tine. Asa ca ia-ti gandul de la ea. Invata din greseli si data viitoare fii un baiat exemplu pentru viitoarea prietena.

| neutrino a răspuns:

Trebuie sa intelegi si sa accepti ideea ca fata nu te mai place. Treci mai departe, asa cum zici tu.

| blueheart a răspuns:

Hei! In situatia fetei sunt eu.Cineva nu m-a apreciat si nu ma apreciaza pentru tot ceea ce incerc sa fac pentru el.De fapt nu incerc, daruiesc din suflet si nu-mi pare rau.Dar este trist cand aceea persoana nu vede.Dar nu poti lupta cu sentimentele unui om, nu poti sa-l faci sa te iubeasca daca el nu simte acest lucru.Si nu pentru ca nu vrea, e pentru ca nu poate.A ales sa iubeasca o alta persoana, o fantoma cu care nu poti lupta oricat de mult ai vrea.Cand vezi ca nu esti apreciat, cand simti raceala persoanei pe care o iubesti, cand ridica ziduri prea grele pentru a putea fi daramate renunti sa mai lupti.Nu are rost.Trebuie sa apreciezi o persoana cat timp este cu tine, nu cand ai pierdut-o.Regretele sunt prea tarziu.Acea persoana nu mai vede ca te-ai schimbat pentru ca e dezamagita de faptul ca nu ai simtit-o cand era cu tine.
Daca ea este fericita cu cel cu care este acum, las-o sa-si traiasca fericirea frumos.E cea mai mare dovada de dragoste pe care i-o poti arata. Poti sa-i spui acest lucru. Daca te iubeste inca se va intoarce la tine. Daca nu renunta la ce are acum inseamna ca e fericita, ca a uitat trecutul si da o sansa iubirii de acum.
Da-i timpului timp si poate ca el va fi de partea ta.
O seara linistita iti doresc! happy

| ღSecretღ a răspuns:

Am o intrebare cati ani ai?, in orce cazwinking lupta pentru ea! arata-i ca inco mai iubesti si arata-i ca acum o apreciezi enorm de multwinking

| Razvan_3203 explică (pentru ღSecretღ):

Am 14 ani.La inceput totul era minunat, si ne iubeam nespus de mult..era ca si cum nimic nu ar fi putit intervenii si noi sa ne despartim.Dar uite ca asa a fost..am fost un prost si poate ca multi ma vor judeca, dar ok, recunosc..asa am fost si nu am apreciat.Dar un sigur lucru stiam, ca o iubesc.Si acum imi dau seama ce am pierdut..eu de o luna lupt pentru ea, incerc sa ii arat.dar nu vrea! Nu stiu ce sa mai fac.Dar voi lupta in continuare, cat voi mai putea.

| ღSecretღ a răspuns (pentru Razvan_3203):

Stiu cum este am patit-o si eu anul trecut sad, lupta pentru ea si daca o tine tot asa incearco so uiti, eu asa am facut anul trecut si stiu cat de greu va fi so uiti sad

| 123454321 a răspuns:

Imi pare extrem de rau si mie mi s-a intamplat la fal dar la fel eu am ancercat sa lupt si cand am crezut ca nu mai are nici un rost s-a intamplat o minune s-a despartit de baiatul respectiv si am mai avut o sansa de atunci nu o mai dau in bara daca functioneaza sa imi zici
funda?

| dragut1992liviu a răspuns:

Daca e indragostita de altcineva o sa fie foarte greu iar daca tu o sa fi insistent o sa se plictiseasca sau o sa te ignore, acum depinde de ce ati trait impreuna si daca o sensibilizeaza ceva la ce ati trait impreuna.Dar sfatul meu sincer e sa te orientezi in alta parte, pentru ca ce nu a mers prima oara nu o sa mearga nici a doua oara.

| Razvan_3203 explică:

Multumesc toata lumea pentru sfaturile date.Eu am incercat sa lupt pentru ea, dar na. daca nu vrea, nu am ce face decat sa o las, sa plece..sa fie fericita altundeva.Dar am stabilit cu ea ca dupa vacanta de iarna sa o luam de la capat, uitand de tot..sa fim din nou prieteni ca si cand nu ne'am fi cunoscut.Si sper ca cu timpul sa ii se "retrezeasca" sentimentele.Multumesc pentru tot.

| Pufoasa_Bella_1991 a răspuns:

Daca ai incercat sa vorbesti cu ea si nu vrea sa inteleaga ca o iubesti si ca te-ai schimbat, parerea mea este sa nu te mai zbati. Ea da dovada de nepasare si ca nu-i mai pasa de tine sau cel putin asta vrea sa-ti arate ca sa te indeparteze. Daca ea asta vrea, las-o.

| georgeu a răspuns:

Salut. Daca tu crezi cu adevarat ca te vei schimba incearca sa vb cu ea, pana la urma te va asculta, asa sunt fetele, se lasa mai greu. Daca nu crezi ca te vei schimba, nu mai pierde si timpul tau si al ei pentru ca avand in vedere ca ai fost cu ea doar 3 luni relatia voastra nu a evoluat foarte mult.

| Razvan_3203 explică (pentru georgeu):

Eu stiu sigur ca ma voi schimba..nu as mai face aceeasi greseala niciodata! Si scuze, am fost cu ea de pe 18 iunie pana pe 9 noiembrie..nu stiu de ce am scris 3 luni.

| georgeu a răspuns (pentru Razvan_3203):

Dovedeste-i ca pe tine te merita si nu pe altcineva, fa tot posibilul sa fii cat mai mult timp in preajma ei si incearca sa o ajuti, sa fii amabil, atent cu ea, intelegator, protector, sa fii tot timpul acolo cand are nevoie de cineva cu care sa isi impartaseasca opiniile, etc. scuze cacofonia, asa a iesit. Bafta multa!