| MihaelaSorina a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cat mai repede.Este o povestioara mai lunga.Eu am fost cu un baiat, dupa vreo 10 zile de relatie (stiu a fost putin dar mi-am dat seama ca nu mi se potriveste) m-am despartit de el. El a zis ca a fost cu mine numa ca sa ma faca fericita ca el era deja impreuna cu o fata, ceea ce pe mine nu ma face sa cred pentru ca pe facebook in timp ce era cu mine si-a scris ca este intr-o relatie iar dupa ce m-am despartit de el a scris ca este singur, status pe care il are si la ora actuala. Au trecut 2 saptamanii si vad ca imi scrie pe mess ca de ce imi pun prietena sa il sune sa ma impac cu el. El mi-a dat numarul de telefon a unei fete pe care il sunase. Am sunat inapoi si era cea mai buna prietena a mea care mi-a zis ca l-a sunat numai ca sa se joce si sa rada, bun pe ea am iertat-o ca stiu ca asa este personalitatea ei sa faca glume pe seama altora dar in schimb el nu ma crezut si a zis sa las vrajelile. Rugamintea mea este ce sa fac sa ma creada ca nu a fost vina mea si cum sa il fac sa nu zica la parintii mei despre situatia asta pentru ca eu sunt cam mica am 13 aproape 14 ani si nu vreau sa afle parintii, mai ales ca baiatul este verisorul unei prietene foarte buna de-a mea si parintii mei se inteleg foarte bine cu parintii fetei?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ce ar fi sa nu te mai joci jocuri de acestea?

| Youcandoit a răspuns:

Spune-i ca nu vrei ca parintii tai sa afle despre relatie iar in privinata faptului ca nu te crede lasa-l sa creada ce vrea.happy

| MihaelaSorina explică (pentru Youcandoit):

Daca ii spun ca nu vreau sa afle parnitii mei nu o sa le spuna ca sa imi faca in contra?

| Youcandoit a răspuns (pentru MihaelaSorina):

Nu cred, oricum daca ii spui spune-i pe un ton mai frumos, stii nu te repezi.

| CkEuforia a răspuns:

Pai cerei o intalnire si zii sa te sune pe numarul ala care il suna pe el care ii zice sa va impacati. asa se va convinge ca nu mintiwinking si spune-i ca nu vrei ca parintii tai sa afle de relatia asta

| HaarpCord94 a răspuns:

La 13 ani ai nevoie de puta de baiat? in loc sa inveti.Vai doamne se duce Romania noastra...Pace!