| maria_7379 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cei care puteti. Nu vreau batjocora sau ceva de acest gen. Eu vreau sa imi cunosc sora insa nu stiu cum. Ii stiu doar numele si data nasterii, stiti cumva cum as putea sa o gasesc, sau orice ce poate sa imi fie de ajutor? Va multumesc si celor care m-au ajutat data trecuta. FundaVOT.
P.S.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Era o emisiune la Kanal D: Gaseste-mi familia. Incerca! Poate te ajuta.
http://www.kanald.ro/Emisiuni/Gaseste-mi-Familia/#

| maria_7379 explică (pentru Salontanul):

Vreau ceva de care sa nu stie parintii. Asta o sa o fac mai incolo pe la ani in caz de nu o gasesc. Dar eu sper sa o gasesc

| mihay88 a răspuns:

Poti sa te interesezi la primarie sau la starea civila sau evidenta populatiei nu stiu exact care este departamentul specializat pe treaba asta dar in principiu daca ii stii numele nu ar trebui sa fie foarte greu. Eu m-as duce intai la evidenta populatiei, unde se fac buletinele si as intreba acolo cum pot gasi persoana respectiva, as intreba la un ghiseu. Daca nu e acolo o sa iti spuna functionara respectiva de la birou incotro sa te indrepti. Intreband si aici si acolo pana la urma vei ajunge unde trebuie, sunt sigur happy. Multa bafta si sa imi spui si mie daca ai reusit :*

| Oana92 a răspuns:

Exista detectivi particulari...de unul singur nu ai ce sa faci, mai ales daca nu ii sti domiciliul. Bafta!