| Asdlolly a întrebat:

Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi bune. Eu si prietenul meu cel mai bun am hotarat sa avem o relatie,pentru ca el ma place de foarte mult timp si mi-am dat seama ca si eu il plac. Doar ca, mi-a zis ca nu poate sta mai mult de 2 luni fara sa faca dragoste si totusi, eu as vrea macar 3-4 luni fara nimic.cer prea mult? Cum credeti ca as putea sa-l fac sa nu se gandeasca, sa nu vrea asta o perioada?

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Tu nu ceri prea mult, el cere. E nesimtit daca ti-a zis asta. Daca chiar tinea la tine nu as fi impus chestia asta. E clar ce vrea de la tine. N-are chef sa te astepte nu e vorba ca nu poate laughing

| corbulalbrosu a răspuns:

Texte si pretexte, de ambele parti. rolling on the floor

| Emilian65 a răspuns:

Spune-i sa se linisteasca daca vrea sa aiba o relatie fumoasa. Daca nu, paraseste-l si gaseste-ti un baiat care sa te iubeasca cu adevarat.

| Doub a răspuns:

"cer prea mult"- Ce contează că o faci peste 2 luni sau peste 3?
"nu poate sta mai mult bla bla"- Băăi, ăsta e un clişeu. Nu vrea, nu că nu poate.

| Atlas33 a răspuns:

"Tu si PRIETENUL tau cel mai bun", scuza-ma despre ce vorbesti aici? Un prieten, si nu neaparat cel mai bun, nu-ti poate conditiona niciodata o stare de fapt.Si apropoo, daca trec doua luni si nu faci sex cu el, ce face? Sa inteleg ca nu e legat sentimental, ci doar un compromis notoriu, in lipsa carui va continua sa se joace singur cu el.Astea sunt doar conceptii futile menite doar sa impresioneze.Si in cazul in care vrei sa faci sex, cauta ceva sau pe cineva ce nu te va conditiona, lucrurile astea se fac din propria libertate si insipirate de sentimente de simpatie si iubire.

| AMa19 a răspuns:

Daca chiar tine la tine si are sentimente te va astepta. Insa eu cred ca este mai mult o atractie fizica si vrea sa aiba o relatie cu tine pentru ca vrea sa face-ti dragoste / sex. Sfatul meu ar fi :
1. Daca esti o fata serioasa care nu perimite la toti sa isi bata joc de ea, adica sa stea ceva timp cu tine, sa va culcati, apoi sa iti dea papucii, ar fi bine sa vezi ce intentii care. Daca chiar vrea o relatie cu tine pentru ca intre voi este mai mult decat o atractie fizica, sau daca doar vrea sa face-ti sex si cam atat.
2. Daca esti o fata care priveste viata cu alti ochi " Le fac pe toate, ca doar o viata am ", te poti culca cu el si fara sa astepti cele cateva luni.
Nu prea ai cum sa il faci sa nu se mai gandeasca la asta pentru ca in cazul in care ai uitat, baietii au doua capete, iar cel de jos este mult mai activ si mai mereu preia initiativa, asa ca nu prea te poti pune cu el. laughing
Bafta, nu cred ca se merita sa faci asta.

| Lucitu a răspuns:

Dai cam putine detalii, nimeni nu iti poate spune ce poti face pentru ca tipul poate fi un nesimtit care te va lasa sau chiar vrea o relatie serioasa, tine de tine sa decizi asta, faza cu 2 luni, tu vrei 3-4 luni e o abureala, o luna in plus nu o sa schimbe nimic.