Hihi. E o relatie copilareasca Ce imi place. Vorbeste cu ea si spune-i ce ne-ai spus si noua. Ea vrea toata atentia ta, s-a suparat ca nu ai bagat-o in seama, dar te place si ea. Asa ca mergi inainte, nu te bloca!
Sincer m-am saturat de mofturile astea... nu stiu ce sa mai zic
Ei,asta e. In viata nu totul se intampla asa cum vrei. Intelege-o si pe ea si vorbeste-i
Are 19 ani... aceeasi mentalitate ca la 14 ani?
Da Fetele sunt mai copilaroase,le place sa traiasca iubiri copilaresti,sa se supere, sa le impaci. Asa suntem noi cateodata Dar daca o placi, si ea la fel, nu ar trebui sa fie o problema. Ci ar trebui sa te ambitioneze, ia-o ca pe o provocare si intra in jocul ei. Si vorbeste cu ea!
Ideea e ca imi cam pierd interesul.
Dar daca ma gandesc mai bine si eu sunt vinovat deoarece stau mai mult cu fete si glumesc cu ele, tot felul, poate de aia s-a suparat
Ei,bravo! Asa ca, du-te si vorbeste cu ea mai repede. Asta daca te mai intereseaza
Ce sa vb cu ea am invitat-o de 2 ori sa iesim, nu a vrut eu n-o sa mai insist
Spune-i ce simti, scrie-i intr-un mesaj tot ce nu intelegi si ce s-a intamplat. Si asteapta, las-o sa iti raspunda.
Penibil frate sa vad cum una isi bate joc de tine, halele maica sfanta ia atitudine si nu te lasa. arata-i indiferenta sau si mai rau, iesi cu o alta fata si asigurate sa vada, o sa turbeze ca o catea