| Micutza_5619 a întrebat:

..va rog sa ma ajutati cu un sfat..in data de 1 ianuarie am avut menstruatia.dar problema e urmatoarea. tind sa mentionez ca de vreo luna ma simt foarte aiurea.(dureri de burta, stomac.mananc foarte mult chiar si noaptea la 2 ma trezesc sa mananc, cateodata am si dureri de cap.si intro seara nu am putut dormi pentru ca imi era pofta de ciocolata, si dupa ce am mancat am si adormithappy.Mi-am facut un test in data de 10 mi-am facut un test si mi-a iesit rezulatu cu a 2 a linie sa se vada slab in data de 16 mi-am facut alt test si linia de control mi-a iesit foarte slab vizibila...dar a 2a linie nu a mai aparut..in data de 30 ar trebui sa imi vina mentruatia.dar problema care ma framanta este ca. oare sunt insarcinata? (nu stiu cum sa atasez o poza sa va arat)

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Repeta testul si fii foarte stricta la respectarea instructiunilor. Este foarte usor sa obtii un rezultat eronat.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e nevoie sa ne arati, ambele teste sunt neconcludente, trebuie facute dupa intazierea menstruatiei, nu la 10 zile dupa o menstra normala. Totusi, simptomele tale arata mai mult de gastrita decat de sarcina. E bine sa te vada ginecologul tau daca ai dubii asupra testelor.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ne aduci la cunostinta faptul ca incepand cu 1 ianuarie ti-a venit menstruatia dar nimic in plus privind modul de desfasurare.Prevezi aparitia viitoarei menstruatii la finalul lunii si totusi te intrebi daca ai putea fi insarcinata. Te instiintez draga mea ca pentru a ramane gravida trebuia sa te f*** cu cineva exact in aceste zile, care sa ejaculeze in vaginul tau, adica sa te insemineze cu spermatozoizii existenti in sperma. Daca nu ai facut sex in aceasta luna,(nu ai pomenitca ai fi facut sex) pana in acest moment nu exista nicio posibilitate de a ramane insarcinata. Daca ai facut sex atunci este mult prea devreme sa faci teste deoarece sarcina nu se putea instala deci nu este posibila nici detectarea.

| Emilian65 a răspuns:

Daca in data de 1 ianuarie ti-a venit menstruatia, cred ca nu este vorba de nici o sarcina.