Buna amalia:X
Pai ai putea sa pui numarul la respingere,adica tu sa nu primesti nimic, dar lui sa ii apara apel respins, sau ai puttea sa i-l dai la telefon prietenului tau, sau sa iti schimbi cartela
Poi ai putea sa il bagi nr lui de telefon la lista de respingere. Ai mai putea sa te intalnesti cu el "inevitabil" cand esti cu prietenul tau si sa ii spuna el sa te lase in pace ( evident ar trebui sa stie de situatia asta ).Sau sa iti schimbi nr de telefon daca nu ai incotro pentru ca e ceva deranjant.
Am patit si eu ceva de genu, si nu scapam de un tip, singura mea solutie a fost sa-mi schimb nr de tel. Sa nu crezi ca nu am incercat sa stau de vba cu el si sa.l fac sa inteleaga, dar el o tinea pe a lui una si buna, asa ca nu ai ce discuta cu pers de genu, le tai "craca" direct.
Buna...pai poti sai ii mai spui inca odata ca nu mai vrei sa vorbesti cu el dar mai sever sa vorbesti sa nu fii moale si poti sati ei un numar nou de telefon, sau chiar poti sa ii spui lui prietenul tu ca el sa ia masuri cu el...succes
Poi te-as sfatui sa-ti schimbi cartela (eu asa fac ) te-as sfatui sa-i zici si pretenului tau dar tinand cont ca tu ai acceptat sa -ti ia nr poate el va crede ca l-ai placut si nu mai stiu ce,ma rog, pai explica-i ca nu poti fi cu el,ca ai o relatie si ti la prietenul tau ameninta-l,spuni orice ca sa scapi de el, i-al cu frumosu spuni ca nu puteti fi decat amici. Sper sa scapi de el stiu cum este sa te streseze cineva asa, urasc genul asta de oameni, sunt enervanti. Pa pa te-am pupat!
De schimbat numarul imi este cam greu dar ma gandesc ca oricum poate sa faca iar rost de el. daca ii pun nr in lista de respingere ma suna de pe alt numar (am uitat sa mentionez : nu ma suna numai de pe numarul lui ci si de pe numarul unor amici si uneori chiar cu necunoscut ) de vorbit am incercat sa vorbesc cu el si sa-i explic ca nu vreau sa am de-aface cu el.dar nu inteleg ce vrea de la mine din moment ce eu am fost foarte clara cu el de la inceput.
Singura` solutie e sa-ti pui prietenu` sa se lege un pic` de el si sa-i spuna sa nu te mai sune`. Succes :*. Funda`?
Singura solutie e sa'mi dai mie nr lui, sh am eu grija sa'i mut nasu deasupra frunti )
sau pune 1 prieten ceva sa'l ia la pumni, sa vezi cum se potoleste, e garantat 100%
beausingurlamasamea întreabă: