Mda. chiar ca e complicata situatia. Oricum e posibil ca prietenul asta sa ii fi spus baiatului pe care il placi cateva lucruri rele despre tine sau ca ati vorbit despre relatia voastra, eu stiu. Si poate de aia s-a suparat asa de rau baiatul pe care il placi. sau poate e doar influentat de gelozie sa aiba atatea idei neconcepute, deseori se intampla sa nu mai gandim logic cand suntem gelosi din cauza ca suntem indragostiti. oricum eu te-as sfatui sa ii mai explici ca nu ai nici o treaba cu prietenul lui, ca ati vorbit doar, ca il placi pe el, nu pe prietenul lui. Poate o sa ii treaca ideile acestea si o sa te creada. Bafta!
Am incercat sa ii explic, si mi-a zis : ala e cel mai bun prieten al meu, si tu nu trebuia sa vorbesti cu el pentru ca el nu avea de unde sa stie ca eu te plac..asa ca s-a bagat in seama si orice explicatie am incercat sa ii dau el o tine pe a lui..tot asta imi zice : nu trebuia sa vorbesti cu prietenul meu, si gata!
Si plus de asta, mi-a zis ca s-a enervat foarte tare cand a vazut ca eu am vorbit cu prietenul lui.dar nu am facut nimic mai mult.
Mda. Adevarul e ca nu ar trebui sa iti interzica cu cine sa vorbesti. si pana la urma e prietenul lui. nu o sa se bage intre voi daca e un prieten adevarat. daca se baga atunci ar fi mai bine sa nu mai fie prieteni. Oricum e incapatanat baiatul pe care il placi.
Mersi de sfaturi.:*
Scuze..imi spui te rog ce vrei sa zici cu asta? Bine inteles daca nu te superi.
Te rog din suflet, explica-mi ce vrei sa zici cu asta, bine inteles daca nu te superi
Inseamna ca ai vorbit si tu ceva mai intim cu prietenul lui, altfel nu iti lasa comment-uri din alea din senin.
Nu e asa, tocmai am spus ca prietenul lui nu stia ca eu si baiatul ala ne placem. daca era asa atunci nu ii mai ziceam ca imi place baiatul ala.
Adica ti-a dat comment-urile din senin, asa?
Crede-ma ca iti spun adevarul. eu am vb cu el dar nu chesti intime.din moment ce mie imi place de baiatul ala..si prietenul lui stie asta
Nu am vb lucruri intime cu el. faza e ca el nu stia ce e intre mine si prietenul lui atunci cand a inceput sa ma placa, si cand am vazut cum sta treaba, i-am spus ca eu deja il plac de mult timp pe prietenul lui si s-a suparat
Mda, complicata treaba. Succes oricum!
Da sunteti nebunii nu drebuia sa acc... dar acu faptul e consumate croieste alta viata
Nu am inteles ce ai vrut sa zici. imi explici din nou te rog, bine inteles daca nu te superi.
Hmmmmm iubitul meu mi-a zis sa nu mai vb cu cea mai buna prietena a mea deoarece se amesteca in relatia noastra i-am spus ca fac orice pentru el si cand am plecat am sunat-o si i-am zis ca nu pot sa mai vb cu ea si n-am vrut sa-i spun de ce ajutati-ma ce sa fac?