| ℓσνє a întrebat:

Buna TPU.

Va rog sa ma ajutati. Deci, innebunesc, este un baiat care e gras, si e ff urat, dar nu asta e faza. Mi-a zis pe mess ca ma place din clasa adoua.Si ma tot sacaie, se da la mine, si m-am saturat. Daca macar era de treaba, dar nici macar de treaba nu e. Sunt sigura ca aare calitatti, dar nu ma atrage nimic la el. Spuneti-mi cum sa-i zic sa ma lase in pace, pentru ca nu-l mai suport. Ofer funda raspunsului cel mai detaliat, si care va functiona! puppy dog eyes

40 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Spune-i ca nu te atrage absolut nimic la el si ca vrei sa te lase in pace ca nu o sa fi in veci cu el, iar faptul ca te tot sacaie e o pierdere de timp. Ii spui ca nu il mai suporti, iar daca va continua asa o s ajungi sa il urasti.
Sper sa functioneze. happy

| FlyingSoul a răspuns:

Nu fi prea dura cu el. Prima dragoste te marchiaza pe viata. Cea mai sigura cale e sa te porti rece cu el dar sa nu ii spui nimic. Nu reactiona in ABSOLUT nici un fel la avansurile lui si ocoleste-le cu cat de multa delicatete esti in stare. Pune un zid imaginar intre tine si el si la un moment dat se va plictisi de incercari.

| ℓσνє explică (pentru FlyingSoul):

Nu l-am bagat in seama zile intregi, si tot a continuat, cred ca ma va sacai toata viata, pentru ca alta explicatie n-am.

| Brâncuşi a răspuns:

Hmm pai cumparai o pizza sau shaorma si ii spui lasa-ma...

| Anonima264 a răspuns:

Salut!
UIte cum faci:
Mergi direct la el si ii spui ce neai psus si noua cu seriozitate di duritate!
Iar dupa il ignori!
Succes!

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Ii zici simplu ca nu esti pregatita sa ai iubit, ca ai nevoie de mai mult timp pana sa incepi o relatie. Va intelege si el si nu te va mai bate la cap asa mult, dar crede-ma ca nu va renunta! Pana la urma tot te va intreba iar si cred ca ar trebui sa ii spui ca nu il placi, dar pana atunci spune-i doar ca inca nu vrei sa ai iubit. Succes big grin!

| Ekcstsy a răspuns:

Da-i ignore pe mess, si daca te mai intalnesti cu el ii spui ca iti place de altcineva si gata.

| LostInBubble a răspuns:

Spune-i ca nu cauti iubit. Ca vrei sa te ocupi de prieteni mai mult.happy

| NotToday a răspuns:

Daca te-ar face cineva grasa si urata, cum te-ai simti?

| ℓσνє explică (pentru NotToday):

Off... se intelege complet altceva...

| rapidistzu a răspuns:

Buna,ba stef112 nu la jignit nimeni, dai ignore pe mess, da am si eu o intrebare:la scoala te sacaie?

| ℓσνє explică (pentru rapidistzu):

Nu e numai pe mess, este la scoala, afara, in parc, peste tot unde e si el pe langa mine! sad

| rapidistzu a răspuns (pentru ℓσνє):

Da...poate din cauza faptului ca e gras si urat nu are prietenii si isi cauta, sau nu e iubit acasa si isi cauta o persoana caruia poate sai vorbeasca...

Trebuia sa iti fi dat seama ca te place...

| ℓσνє explică (pentru rapidistzu):

Dar stiam asta de mult, imi spuse-se de o mie de ori...

| stef112 a răspuns:

Frumosi va mai credeti bah baiatule...happytoata lumea pune cont pe frumusete. sigur esti moarta dupa vreun baiat de 15-16 ani care nici macar nu stie cum te cheama. omu te iubeste sincer. tu nu il meriti.

| ℓσνє explică (pentru stef112):

Off, NU E VORBA DE ASPECT. NU IL IUBESC. Si nu sunt interesata de nimeni, culmea nu prea ma intereseaza iubitii, sau sa fiu moarta dupa cineva. in fine.

| Dudyy a răspuns (pentru stef112):

Asa-i!

| stef112 a răspuns:

Frate grasu si uratul ala ..cum il numeste ea. e indragostit de ea pana peste cap si ea
il jigneste si ii da cu picioru. treaba e ca uh nu il meriti pe el. si restul care ii dati sfaturi taceti naibi din gura sunteti doar niste lingai dupa funde. puneti-va in locul aluia care nu stie ce sa faca pentru ea ca sa fie apreciat si ea ii da cu piciorl si il jigneste.

| JosePpPp a răspuns:

Daca esti genul de fata razbunatoare si daca zici ca te'ai saturat intr-adevar de el.Cel mai simplu esste sa te saruti cu cineva de fata cu el, gandeste'te si tu.Ce ai face daca l'ai vedea pe cel care il placi tu ca se pupa cu alta?happy normal ca iti sare tzandara si il dai dracu laughing, incearca si o sa se sature iti spun euwinking nu o sa se mai tina dp tine big grin Sper ca iti e de folos happy eu iti spun ca e cel mai scurt si la obiect mod sa faci pe cineva sa te lase in pace big grin

| ℓσνє explică (pentru JosePpPp):

Nu pot nici sa-l sarut pe altul laughing. Deoarece o sa par ceva ce nu sunt. O sa arat ca o " piti "

| JosePpPp a răspuns:

Eu am zis ce ar merge cu siguranta happy, dar nu stiu, vrei sa il faci sa se simta rau sau neutru?laughing

| ℓσνє explică (pentru JosePpPp):

laughing, vreau sa-l fac sa nu ma mai placa, pentru ca ma simt aiurea.

| Asfgrhr a răspuns:

Hey. Este foarte complicat. Din cate observ este un baiat care este sâcâitor, enervant. Mi-a venit o idee. Când mai este pe mess trimite-i un link cu intrebarea pe care ai pus-o. poate va citi toate parerile celorlalţi şi poate va realiza că nu vrei sa fii cu el si că a intrecut masura. Incearca si tu metoda asta. Alta nu mai ştiu. Aştept sa imi spui daca a mers.

| JosePpPp a răspuns (pentru Asfgrhr):

E si asta o idee buna thinking

| ℓσνє explică (pentru Asfgrhr):

I-am trimis link-ul si nici asa nu a mers nu a spus decat " cine o fi pus o intrebare asa de tampita? " laughing. Oare sa renunt?

| Asfgrhr a răspuns (pentru ℓσνє):

Inseamna ca acel baiat e foarte prost. Chiar nu isi da seama ca despre el este vorba? Nu mai am nicio idee.

| ℓσνє explică (pentru Asfgrhr):

Ce bine ca, a plecat la mare, si am mai scapat de el. Poate ma trezesc cand vine de la mare, cu vreun cadouas pentru mine, pe care-l voi refuza, si-i voi spune atunci ce nimeresc, fie ca doare sau nu...

Ca un ultim sfat as zice sa vezi si ce e bun la el, nu doar ce e rau .....pa

| rapidistzu a răspuns (pentru rapidistzu):

Taci balaughing

| ZakkyRock2 a răspuns:

Spune-i ca nu esti pregatita sufleteste pentr un iubit si ca nu te pot considera mai mult de un prieten scuze sper sa nu stricam prietenia

| ElizaSun a răspuns:

De acord cu dramecoreene. Eu as adauga faptul ca trebuie sa le spui parintilor tai daca tot te va sacai deoarece ei pot vorbi cu mama si tatal baiatului si ii vor spune. Astfel, parintii lui poate il vor pedepsi si-si va baga mintile in cap.

| dramecoreene a răspuns:

E greu cu iubirea... Faza e ca daca nu vrei sa-i ranesti sentimentele nu-i zice direct "Lasa-ma". Spune-i ceva de genu "Stii, eu inca nu vreau sa ma complic cu vreun iubit, am timp.Deci pentru un moment, scuze, voi raspunde negativ cererii tale. " Iar daca el iti cere detalii gen "De ce nu ma placi?" sau "De ce nu accepti?" ii repeti ca inca nu vrei sa ai un iubit ( chiar daca e sau nu adevarat). Nu-l lua tare, dar totusi sa inteleaga ca nu vrei sa-i accepti propunerea.

Succes:*
Sper ca te-am ajutat big grin

| ℓσνє explică (pentru dramecoreene):

Off, ideea este ca I-AM SPUS DE MULTE ORI SA MA LASE IN PACE CA NU SUNT INTERESATA SI NU VREAU NIMIC DE LA EL, DAR EL CONTINUA sa ma sacaie. De asta sunt asa disperata, deoarece m-am saturat, nu mai stiu ce sa fac, cred ca ma urmareste tot timpul puppy dog eyes

Atunci ignora-l. Chiar daca iti va fi greu sa nu-l bagi in seama deoarece e atat de insistent. La un momentdat va renunta, sau te va intreba de ce il ignori, iar tu trebuie sa-i raspunzi ceva gen "Deoarece am vrut sa-ti demonstrez ca nu sunt interesata" si sa-i mai spui ca a facut si mai rau pentru ca a insistat

Eu nu am nevoie de funda, pentru cel care a comentat astfel. Eu chiar o inteleg, adica, la mine nu a fost cu un baiat care arata cum zice ea, la mine era un baiat normal, dar care insista chiar daca ii ziceam de 100 de ori ca NU sunt interesata. Macar ea sa scape de insistenti.

Si eu am un prieten care e. mai plinut, nu vreau sa folosesc adjectivul "gras". Si are un suflet enorm de mare.Este foarte amuzant si te asculta cand vrei sa vorbesti cu cineva.In afara de aspect, el ar fi baiatul perfect, pe bune. Dar una e sa-si caute prietena adica amica, si una e sa-si caute prietena adica iubita.

Off, el este si cam nesimtit, nu pot sa zic ca are un " suflet enorm ".

Daca nici de chestia asta cu datul linkului nu s-a prins, atunci zi-i-o direct odata, dar fii convingatoare. Si zii tot ce ai pe suflet, asa cum iti vine prima data la gura.

Cred ca o voi lasa asa, pentru ca dupa aceea va fi foarte suparat, si chiar nu vreau sa sufere. Asta este... rezist si eu cum pot, si gata. puppy dog eyes