A deci ti-e rusine. Daca iti e mai usor vb cu el pe mess, direct.Nu ai cum sa-l contactezi? Pai intrebi un prieten de-al lui sa te ajute, de asta sunt prietenii, n-am dreptate?
Bună Ema. Scuză-ma că-ţi spun dar acum are tot dreptul să aibă o iubită atâta timp cât tu l-ai refuzat. De ce nu încerci să vorbeşti cu el şi aşa să-ţi dai seama dacă întradevăr mai ţine la tine. Îmi pare foarte rău.
Să ai grija de tine.
Pa, pa.
In legatura cu "daca mai simte ceva pentru tine" si cu "daca tine la tine" e acelasi lucru zis de Alexander
Si ce propui? În întrebarea asta am tot dreptul să-mi spun părerea personala. Dacă opiniile coincid nu-i problema mea.
Dar nu te am intrebat pe tine personal draga am intrebat pe lumea care-i pasa. si chiar am suferit din asta si chiar inca sufar.
Din moment ce pui o întrebare aici fiecare-şi dă cu părerea. dacă are idee despre problema ta sau mai ştiu eu.
Adevarat
Ok am inteles nu trenuie sa te enervezi
DA dar aici toata lumea are nevoie de ajutor nu la mistouri sau pur si simplu, inteleg unii isi dau si cu parerea n-am dat nimanui in cap pentru asta, dar cand cineva are nevoie de ajutor il oferim
Ţi se pare ca m-am enervat? Ţi se pare că am făcut mişto de ea?
Îţi mulţumesc pentru aşa zisul sfat dar din păcate n-am nevoie. :*
Cum zici tu.
Vorbeste tu cu el. Baga'l in seama pe mess daca nu ai curaju' face to face. Nu pierde vremea si recucereste'l:X.
Bafta:*!
Raspunsul e simplu - intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine. Nu pricep de ce lucrurile trebuie sa fie complicate, intrebarile trebuie sa fie indirecte si de ce trebuie sa intrebe oricine aici pe TPU ce sa faca.
Da ai dreptate.Totusi daca a refuzat-o si el, nu cred ca ar vrea o relatie privind a doua sansa.Are dreptate si AlexanderAdrian.
Da vad ca plangi nu gluma.Pai stiu si eu incearca sa-l atragi cumva.Ii spui ca iti pare rau iti place mult de el si ca nu va regreta.Inteleg baiatul e distrus deoarece o fata la refuzat, subliniez "refuzat".Nu va dura mult pana isi va da seama ca ai gresit si ca in timpul acela erai prea ocupata, sa zicem ca i-ai spune asta.Trebuie sa-i revina mintea la cap si sa nu piarda sansa.
linarkfts întreabă: