Eu cred ca s-a distrat si cu tine, la fel cum a facut cu toate celelalte fete. Ca doar trebuie sa te distrezi cat esti tanar! Ce mentalitate aiurea...
Nici din întrebarea şi nici din explicaţia pe care ai dat-o nu am înţeles nimic. poate ar trebui să mai dai pe la şcoală.
Poate ca nu e genul de baiat care sa fie intr-o relatie de lunga durata ci doar sa aiba nopti de dragoste cu diferite fete, si daca este asa sa stii ca nu o sa-l poti schimba, presupun ca ai 16 17 ani asa ca mai bine distreazate cat vrei du-te intr-un club cu prietenii etc. si daca vrei sa ai o relatie serioasa ar trebui de la 18 19 ani in colo asa nu ti-ai pierde cei mai frumosi ani din viata cu o singura persoana si de la 18 19 ani ai stii si tu mai mult ce vrei de la viata
Nu stiu ce varsta ai ca sa iti pot da un sfat. Presupunand ca ai intre 15-17 ani, lasa-l in pace! Clar! Daca ai intre 18-20, incearca sa il faci sa te doreasca, nu trebuie sa mergi in limba dupa el sau asa. Lasa-l pe el sa vina la tine. Sper ca te-am ajutat
Inseamana ca el vrea doar sa faca dragoste cu ele..si dupa le arunca..ai grija. fundita?
Intelegetzi el ma suna, ne vedem des nu e prima data cind esim impreuna si niciodata nu a dat ceva semne ca vrea dragoste cu mine. Doar atunci seara asa sa primit
RRSecularHumanist întreabă: