| jasmine11 a întrebat:

va rog sa ma ajutati! nu am nici un simtom ca as fi insarcnata, dar totusi nu imi vine menstruatia, ce sa fac, ma dor sanii atata tot, o sa imi vina?

6 răspunsuri:
| Bianca1864 a răspuns:

Daca nu ti-a venit menstruatia ar fi bine sa faci un test de sarcina ca sa te linistesti.acum depinde si ce mod de contraceptie ai folosit. daca ai folosit. poate e vorba de o dereglare hormonala.si pentru sani ar fi bine sa mergi la un doctor

| adelolyta a răspuns:

Depinde daca ai avut contacte sexuale neprotejate...si mai bine fa-ti un tet de sarcinabig grin

| Luori a răspuns:

La multe femei durerea sanilor este semnul ca se aproapie perioada menstruatiei. Mai astepti, iar de continua sa-ti intarzie este indicat un test de sarcina.

| claudya23 a răspuns:

Cel mai bine este sa consulti un medic ginecolog ca este posibil sa fi racita daca stii ca nu ar fi cazul de sarcina, poti sa fi racita si se poate sa-ti afecteze mai tarziu la sarcina du-te nu sta.

| Diannnaa18 a răspuns:

Luna recuta cu 2 saptamani inainte sa-mi vina menstruatia ma dureau sani, vreau sa mentionez ca sunt virgina, si mi.a venit cu cateva zile intarziere... dar daca ai avut contact sexual neportejat totul e posibil

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Durerea sânilor este și unul dintre simptomele premenstruale.
Deocamdată nu poți să îți dai seama, dar dacă știi că ai avut contact sexual neprotejat, fă un test de sarcină după 24 de zile de la actul respectiv.
Baftă!