Daca ai fi copilu' meu te'as lega de pat. Vei afla in curand de ce parintii tai nu te lasa. Atunci cand o sa auzi " hai n'o facem si noi? " ^ ^.
E foarte dificil, incearca sa le explici ca iti place mult de el si el tine la tine, va intelegeti bine si e cel mai bine prieten pentru tine... poti sa mai exagerezi, Daca nu-ti iese nu te descuraja peste citava timp vei intelege ca parintii mereu au dreptate.Iti spun pe propria experienta:9
Pai si eu sunt in aceeasi situatie. Dar, ma rog... ai mei sunt de acord. Adica asa ziceam si eu: Vai nu ma lasa sa am prieten, ce ma fac eu etc. Eu i-am si mintit adica le-am zis ca are 19 ani si el de fapt are 20. Deja incepusera ei sa se intereseze de el. Ce e de facut? Pai vorbeste cu ei calm(chiar daca te enrveaza lasa de la tine si nu incepe sa strigi la ei si sa trantesti ce prinzi prin mana) si spune-le ca a venit vremea sa ai si tu un prieten, ca ti-ar placea. Apoi le spui ca ai vrea sa-l cunoasca. Daca ei il cunosc o sa fie mai usor in relatie, iti spun eu.
Pai depinde de varsta ta. Fiecare parinte isi face griji, este probabil prima ta dragoste, iar ei se gandesc sa nu suferi. Poti vorbi cu ei, mai ales cu mama ta, trebuie sa ai incredere, pentru ca ei iti vor doar binele. Iti urez succes, si te rog sa ai grija cu baiatul acela, totusi sunt 4 ani diferenta, dar cea ce conteaza sunt sentimetele. te pup :*:X
matildy întreabă: