Iti propun sa incerci sa "te joci" si tu cu el ca nu este foarte greu , draga mea se joaca cu tine in ultimul hal
se vede ca are minte de copilas si ca mai mult nu poate sal duca capu'
daca ti-a zis tie asa ceva. Incearca de pe acum sa scazi din sentimentele fata de el, nu stiu vorbeste cu alti baieti, stai mai mult cu prieteni tai si o sa vezi ca mai scade din interesul fata de el. si atunci fai si tu o faza din asta
spune-i sa va intalniti nu stiu unde iar cand vine tu sa fii prin apropiere cu un baiat [ nu zic sa va tineti de mana sau chestii ] sa va priviti ochi in ochi
daca el chiar tine la tine o sa-l apuce gelozia, o sa vada cum e. insa daca nu-i pasa atat de mult te iubeste
.
Sfatul meu acum tu sa faci ce consideri tu ca este mai bine
.
Baiatul asta se cam joaca cu tine. si nu trebuie sa ai ganduri de "moarte", cum spui tu. Incearca sa fii si tu indiferenta cu el, incetul cu incetul o sa te distantezi de el si crede-ma ca asa e mai bine. Degeaba il iubesti daca in prezenta lui nu-ti e bine si iti vine sa plangi. Incearca sa-l uiti desi este foarte foarte greu. Succes mult!
Buna draga.nu stiutiu parerea mea este ca a comis o greseala cind te-a lasat sa il ashteptsi o ora si nici nu am venit la tine cum ti-a promis.Mereu fetele sufera dar nu baietii 3 luni e foarte putin timp sfatul meu este. Ashteapta inca 2 \3 luni si daca vezi vreo schimbare inseamna ca te iubeste cu adevarat si nu minte iar daca nu isi schimba comportamentul lasa-l si nutsi mai aminti de el .Bafta.Shi inca ceva scoateti din cap toate nebuniile cu moartea pentru ca ai o viata inainte pup.:* Funda