anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.
Eu am 14 ani (cls 8) si am prins o sensibilitate fata de o fata putin mai mare decat mine (16 ani). Cred ca a inceput sa imi placa de ea de ceva timp. Noi am fost in aceeasi scoala, acum ea e la liceu in clasa 10. Cu ea nu am vorbit niciodata. Doar ne salutam cateodata pe strada. Prieteni comuni mai avem, dar degeaba. Ce as putea sa fac sa ii starnesc atentia? Am uitat sa spun ca eu sunt putin imi plinut(dar se va rezolva in curand aceasta problema). Ce as putea sa vorbesc cu ea? Cum as putea intra in vorba cu ea? Sunt genu de baiat mai cuminte.

3 răspunsuri:
| PufuleteDulce a răspuns:

Pe mess daca nu ai Id-ul ei, ai zis ca aveti prieteni comuni intreaba-i pe ei daca au ID-ul ei si vorbeste cu ea. Incepe si tu cu ceva de genul "Buna, nu stiu daca ma mai cunosti am fost la aceeasi scoala.", spune-i glume, fa-o sa rada etc. ma rog ar trebui sa stii ce sa spui.Incearca si tu dar nu o lua direct.Incearca sa o cunosti sau daca nu merge cu mess-ul iesi in oras cu prietenii comuni poate va aparea si ea.N-ai ce pierde daca incerciwinking Bafta

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Mergi la curve e mai ieftin, acolo platesti pentru sex pe ea o vei plati sa se uite la tine, ca d e smechera daca are un pustan la fusta ei, deci crede-ma pana la varsta de 20-24 de ani curveles cele mai bune sau "iubitele" de varsta ta sau mai mici cu 1 an max, aleas bune, cand ai 20-24 atuncea te poti uita la femei cu diferenta de 5-7 ani fata de tine, dar nu e o regula e cum te vei intelege, mentalitatile voastre.

| HolyPotato a răspuns:

Știu că e un sfat dur pentru o persoană îndragostită, da mai bine încearcă să te concentrezi asupra fetelor de vârsta ta. Chiar dacă te consideri matur, fetele mereu se vor maturiza mai repede și bineînțeles că nici ea nu cred că e deschisă spre o astfel de idee, mai ales în perioada adolescenței, când diferența de vârstă contează mai mult ca niciodată. Ai impresia că s-ar vedea cu un băiat mai mic cu 2 ani decât ea? Nu îi vei putea atrage atenția în modul în care, probabil, vrei tu. Iar dacă află că o placi probabil nu va simți altceva decât milă pentru tine, fiindcă nu îți poate răspunde la sentimente. Aș putea să-ți dau o soluție la întrebarea ta, dar mai bine ai ține cont de sfatul ăsta fiindca, deși adevărul doare, e mai bun decât o iluzie care te face fericit pe moment. Sper să faci ce e mai bine, mult succes!