anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.M-am despartit de iubitul meu care a fost primul pentru mine in toate punctele de vedere.De 2 luni nu mai suntem impreuna perioada in care am suferit foarte mult dar mi-am dat seama ca nu merita(a dat in mine,m-a inselat,ma amenintat etc) numai ca uneori imi este foarte dor de el pentru ca toate prietenele au iubiti.Ce sa fac?Mereu cand il vad ma inrosesc toata uit de mine si incep sa plang nu mai stiu nici cum ma cheama.Cum pot sa trec de starea asta?sad

11 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Sti cei pacat dar cel mai mare pacat si ma doare cind aud asta ok probabil ai o varsta destul de frageda si esti extrem de naiva Dar cind aud chesti asemanatoare si de la femeie in toata regula si accepta sa fie batute si umilite cind aud mi se rupe sufletul in doua dar cind vad ca tot ele spun cu atita drag cit de mult isi iubesc bestiile care le umilesc atit de mult Ce sa mai zic mi se face pielea gaina cind ti am citit intrebarea si ai spus ceea ce ti a facut! Nu mi pot da seama cum poate asemenea persoana sa mai iubeasca o asemenea Bestie cu Chip de om! Imi poti Explica mai detaliat cum il mai poti iubi Si mai presus de toate il iubesti Extrem de Mult Si sunt ferm convins si sunt sigur ca nu ma insel ca cu el ti ai inceput si viata sexuala! Adica daca vad mai bine chiar asta ai spus s au ai lasat de inteles Ca el a fost primul"Mey Draga mai mult de atit Chiar nu ti d ai seama ca el Doar a vrut un singur lucru de la tine Ce nu ti este clar? Acum pe bune Te a sedus Te a Dezv...at si Te a parasit! Ce mai vrei de atit! De fapt ai primit de toate si bataie si te a inselat si ce vrei sa ti mai faca sa scape de tine? Chiar nu ti d ai seama in ce hal il poti aduce? S au vrei sa ajungi pe prima pagina a multor ziare? S au la televizor la stiri de la ora cinci la pro tv? S au poate la otv? Hei Alo Buna Dimineata ASculta ma Bine si intr o zi Crede ma imi vei multumii! Deci in Primul Rind pur si simplu accepta ca ai facut o mare greseala Ca ai avut incredere in el! Fa ti un alt iubit@! Nu i mai oferii atita Atentie Cu cit ii oferi atentie cu atita el se umfla in pene Crede ma stiu ce Spun! Uita l complet si nu ti mai amintii nimic din ce a fost! Ceea ce a fost a Fost Doar o perioada neagra din viata Ta Crede ma sunt multe Fete De Genul tau nu esti singura! Acum totul depinde de tine 1Ori vrei sa traiesti asa cum traiesti asa ori vrei sa ti schimbi viata si sa fi fericita@! Ce alegi? Acum pe bune nu crezi ca le ai primit pe toate Chiar Foarte mult? s au ti a placut? Sincer? Hello Cati ani ai? crede ma daca nu te schimbi asa vrei traii toata viata Nimeni nu te va respecta toti te vor lua drept ...Sa nu mai zic ce.Tu te respecti pe tine insuti? Hello Buna dimineata Afara i Primavara in sufletul tau ce este? Nu vrei sa rasara soarele si in sufletul tau! Totul depinde de tine! ok?

| Chocolateangeeeel a răspuns (pentru VadTot):

Este adevarat totul,stiu ca nu merita, dar ce sa fac atunci cand vad? Pur si simplu nu ma pot controla ce pot face m incalzesc toat, uit de mine si ma gandesc uneori ca daca nu am fi facut anumite greseli acum am fi fost fericiti.

| VadTot a răspuns (pentru Chocolateangeeeel):

Incearca sa l eviti cit poti sa nu mai apara inaintea ta pur si simplu sa nu l mai vezi? s au este imposibil asa? Crede ma macar incearca sa nu i mai Acorzi atita atentie? Inearca asta da i de inteles ca nu l mai interesezi? Crede ma daca faci macar atit poate cine stie...

| Mann02 a răspuns:

Sa uiti de el, pentru ca nu e parte din ficatul tau, sau stomac sau altceva, tu poti trai si fara el, e normal sa iti fie dor de el pentru ca a fost primul pentru tine, si prima iubire nu se uita, dar asta nu inseamna ca tu trebuie sa suferi... vorbeste cu cineva, iesi cu prietenii, nu asculta muzica depresiva, daca ai nevoie noi suntem aiciwinking
Bafta

| Doctoru_7315 a răspuns:

Relaxeaza-te, incearca sa uiti de el, cauta altul, astfel de barbat nu merita dragostea ta.

| ateu123 a răspuns:

Numai te gandi la el, asculta muzica, fa sport, ocupati timpul cu ceva iar faza cu prietenele nu fi ca ele fi mai diferita ce ele, chiar nu inteleg fara un baiat mori stai singura o vreme pana il uiti

| Liviucu a răspuns:

Uof. E greu, stiu cum e... Dar singura solutie ramane cea clasica. Sa-l eviti oriunde, si pe internet si in realitate si la telefon. Si mai mult decat atat sa nu il cauti orice ar fi. E greu cand iti este dor de cineva dar cand iti amintesti cate ti-a facut parca lucrul asta iti mai da putere, stii... happy

Te pup si sper sa fii bine. Din toata inima. >; D

| Dana211 a răspuns:

Cauta-ti altul! Cui pe cui se scoate. Si oricat l-ai iubi nu poti sta cu cineva care da in tine!

| sanyodude14 a răspuns:

Sincer sa fiu, si eu am trecut prin asa ceva. Tot ce poti sa faci este sa dai totul uitarii.
Daca el nu a fost cel potrivit pentru tine, asta nu inseamna ca numai sunt baieti!
Este adevarat, ca el nu o sa mai fie niciunul insa, vor fi altii care te vor surprinde in mod placut prin multe chestii: felul de a fi, de a gandi, hobby-uri, aspect, ș.a.m.d.
Tot ce poti sa faci este sa treci peste. De obicei, baietii de tipul celui pe care il descrii sunt niste porci insensibili.
Incearca sa uiti totul, fa-ti prieteni noi.
Eu iti urez bafta si te voi ajuta in continuare, daca mai ai nevoie happy

| Crissti09 a răspuns:

Salut Ellycreo, ceea ce simti tu poate fi depasit insa trebuie sa-ti impui tu asta.

Daca te-a lovit tipul nu merita nici cea mai mica lacrima a ta.
Iesi pe strada, fii abordabila si sunt sigur ca vei cunoaste alti baieti mai buni, care sa merite cu adevarat.

Daca totusi nu poti depasi aceasta stare eu te pot ajuta - am o pasiune si un talent inascut pentru psihologie si NLP.
Putem oricand comunica prin mail. Ma poti contacta aici: crisstimorosanu@gmail.com

| lovelove18 a răspuns:

Cum tu ai zis nu merita din moment ce a dat in tine.asta e cel mai tare motiv ca sa-l uiti.un barbat care da intr-o femeie nu e barbat si nici nu o iubeste...in al doilea rand daca te iubea nu te insela(cine iubeste nu are ochii decat pentru persoana iubita) asa ca incearca sa-l uiti facand lucruri care sa te mentina ocupata si sati mentina si mintea ocupata si gandeste-te la cat rau ti-a facut si cat tea dezamagit si o sa-ti dai seama ca nu merita sa suferi pentru el.alte lucruri ce le poti face e sa iesi cu prietenele, cumparaturi, parc...pana la urma o sa reusesti sa-l uiti chiar daca acum ti se pare imposibil. si cand il vezi incearca sa te mentii pe pozitie si sa nu te arati slaba in fata lui. sper ca te-am ajutat.Bafta happy