Daca e gelos prietenul tau atunci tine la tine si e normal daca crezi ca gelozia asta a lui e prea mult atunci e de datoria ta sa i spui asta si sa rezolvati problema impreuna. Daca vrei sa te desparti de el si sa te duci la ala care probabil vrea doar sa te fta(yup toti vrem sa va ftem asa sunt barbatii) n ai decat sa o faci dar probabil o vei regreta mai tarziu,
Cred ca voi chiar va place-ti dar tu nu iti dai seama sfatul meu e sa iti dai seama ce simti pentru el si daca chiar nu simti nimic uita de el si incearca sa il ocolesti di sa iti vezi de iubitul tau dar daca simti ceva mai mult pentru acest baiat lasa-l nu are rost sa stai cu un baiat daca nu ti la el. Da-ti seama pe cine placi mai mult si vei rezolva singura
Sincer, ce zic eu ca, tu trebuie sa hotarasti cu cine vrei sa te vezi, adica tu spui ca te place un baiat dar iubitul tau e gelos si etc, dar la final daca i-ai zis "Vad" acum i-ai dat incredere tipului ca-l placi, sincer daca iti place de tipul ala desparte-te de iubitul tau, nu te gandii sa-l inseli, e de ****, treaba e ca, daca vrei sa scapi de baiatul ala care te tot tachineaza, spune-i ca nu esti interesata si evita-l, ce sa zic, succes.
Daca eram in locul prietenului tau, deja primeai jet de mult.
Din timp ce tu ai prieten, si socializezi cu alti baieti mi se pare exagerat si deplasat.
Ok, n-a zis nimeni frate sa nu iesi sau chestii, dar nu faci asa ceva. Gandeste-te un pic, daca tu ai fi in situatia prietenului tau, iar el ar avea o tipa la fel cu 10 ani mai mare decat el si s-ar da la el si chestii, tu n-ai fi geloasa? Daca raspunsul este nu, atunci e clar, nu mai ti la el si e timpul sa va luati ramas bun.
Mi se pare ok ce a facut prietenul tau, din timp ce-ti scrie tipul si stie foarte bine ca prietenul lui e iubitul tau mi se pare deplasat.
Te-ar cam f...te. Și cred că și ție ți-ar plăcea...
Încercați, vedeți voi ce iese!
1. Iubitul actual e foarte posesiv, deci ar trebui sa-i dai papuci, deoarece mai tarziu daca continui cu el ai sa mananci bataie.
2. Tipul asta mai mare ca tine nu te vrea decat pentru sex.
3. Sfatul meu este sa te indepartezi de ambi deoarece ambi sunt de rau augur.
4. Alegeti cu grija iubiti daca nu vrei sa ai de suferit.
Anonima17191 întreabă: