| iulia71297 a întrebat:

va rog sa ma intelegetzi macar unu si pe mine.sau macar sa imi dati un sfat bun. am o relatie cu un baiat, de 2 luni. El spune ca ma iubeste, si se vede si din comportamentul sau fata de mine. El are 21 de ani. dar este o probleme.Ca de 2 ani este cu o fata care are 18 ani, dar el mi-a spus mie ca nu o iubeste, ci o tine doar sa ii faca curat si de mncare pana cand mama lui vine din Italia. Pt ca daca ar da-o pe ea afara, ar fi 2 solutzii: prima sa plece si el la mama sa un an, si apoi se intorc(el si mama lui) sau sa ma mut eu la el(dar problema este ca eu, nu ma pot muta la el, deoarece am 16 ani, si e cam greu cu parintzii mei.) din comportamentul lui, dovedeste ca ma iubeste, si pentru ea nu mai simte nimic.as dori foarte mult si sfatul vostru, si va rog sa fie cat mai util. dau funda! pentru cel mai bun rasp. vreau cat mai multe raspunsuri si sper sa fie buna:X::X:* multumesc!

Răspuns Câştigător
| MeMyself a răspuns:

Eu sper ca faza cum ca o tine doar pentru facut curat si mancare sa nu fie un pretex sau o scuza care sa ti-o zica tie...
Nu stiu cum ai putea afla daca zice adevarul...totusi ea are 18 el 21. tu esti putin mai micahappy.
Eu zic ca ar fi bine sa afli daca ceea ce zice e adevarat.desii mai bine ti-ai cauta pe altcineva.happy (nu te sup):d poate el nu e pentru tinehappy.
Bafta sper sa gasesti un raspunshappy

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Comportamentul lui inselator te manipuleaza pe tine spunand ca te iubeste si mai ales isi face de cap si cu respectiva din casa lui, mai ales tu esti doar un copil si din pacate te-ai lasat usor purtata de val, asa cu timpul prinzi experienta vietii si sa ai grija cu urmatorul specimen care va sosi.

| Betty18 a răspuns:

Si tu l-ai crezut? hahaha ma nu stiu o fi fos dragoste la prima vedere...sau sunteti voi foarte speciali daca va iubiti asa mult dupa 2 luniworried

| natalia_7677 a răspuns:

Buna draga mea! eu sunt de parere sa nu te muti inca cu el deoarece este cam devreme si apoi lasa-l sa vezi daca este cu adevarat indragostit de tine pentru ca daca este tot cu tine va ramane iar daca nu este indragostit va obtine ce vrea apoi te va abandona ca p un ambalaj. Testeaza-i fidelitatea lui fata de tine

| RyanGeorge a răspuns:

Irina eu nu postez pentru funde stele si ce mai sunt pe site-ul asta, eu incerc sa ajut lumea cum pot pentru ca am trecut prin multe si stiu multe, deci...in legatura cu mica ta problema :
spui ca el numai o iubeste si o tine doar de "nevoie" pentru Mancare si Curatenie in casa, pai sincer si eu asi face la fel, sa am o fata la casa ei si altele sa imi fac de cap, baietii in ziua de azi mai ales cei care depasesc 20 ani nu urmaresc decat fete tinere de la 14-17 ani de'oarece pot fi vrajite foarte repede, SINCER eu nu cred asa ceva ce zice el, sa stii ca noi ne putem comporta foarte frumos cu oricare fata ne'ar place si am face orice sa ajungem unde ne propunem de la bun inceput (gata vreau sa fie a mea) nu conteaza ca dureaza ...cu atat mai mult ne ambitionam mai mult si nu renuntam la ce am zis de la bun inceput.
Hai sa presupunem ca este adevarat cum zice el, s-a plictisit de ea numai o iubeste te iubeste pe tine,TU te-ai gandit ca la urma ta dupa ceva vreme poti sa fi tu ce'a din casa?, adica se desparte de fata aceea e cu tine si dupa ceva timp se plictiseste de tine si cauta altceva si tot asa?, nu stiu dar eu unul nu-l cred, asta e parerea mea iar sfatul meu daca tu chiar ti la el si crezi ca te iubeste cel mai bine sa incerci sa afli mai multe despre el si EA, care e relatia lor mai exact.

| zizibela a răspuns:

Sa-si ia o menajera daca are nevoie de curatenie si mancare daca nu e in stare sa le faca el... si nu te grabi daca te iubeste va renunta la ea pentru tine si testeaza tatoneaza terenul bine!

| mihha_6887 a răspuns:

Greu...adica eu te inteleg dar gadeste-te putin, el din toata povesea se alege cu mancare, curatenie ( daca este adevarata faza) una majora, si una minora ( tu ). sa analizam: dc ar fi un baiat de 21 de ani cu o fata de 16 cand poate sa sta f bine cu tipa de 18 si sa faca tot ce il taie capu? este doar placerea lui de a incerca noi provocari, tu fiind una dintre ele, eu zic sa nu te grabesti sa astepti o vreme sa vezi cat o sa mai tina toata faza cu "menajera" sexy de 18 ani intr-o casa in care sunt doar ei 2. iar apoi sa te gandesti daca el chiar merita... tu ai abia 16 ani gadeste-te ca mai ai de experimentat foarte multe, nu trebuie sa-ti petreci timpul cu cineva care nut-i apreciaza valorile si te tina ca "roata de rezevra". poate am fost prea dura dar trebuie sa-ti deschida cineva ochii, esti prea orbita de "dragostea" lui.
ai grija ce faci si nu te lasa prinsa in plasa oricui!

| iulia71297 explică:

Da stiti ce nu inteleg eu? daca totusi nu tine la mine dc mi-a zis sa ma despart de fostul meu iubit(oricum relatzia mea cu fostul scartaia)? deci ceva este la mijlocthinking:X:*

| RyanGeorge a răspuns:

Irina pentru ca te vrea doar el happy, e foarte simplu, eu daca am o femeia la tara vreau sa fie doar a mea, daca mai am alta la oras vreau sa fie doar a mea si daca mai vreau si alta in anglia vreau sa fie doar a mea si ca sa fiu si cu tine vreau sa fi doar a mea asa ca te rog desparta'te de prietenul tau ca sa poti fi doar a mea

| iulia71297 explică:

Tpu.scuzatzi-ma la cat sunt de agitata am si uitat ca avem eu cu el aproape 4 luni pe 7 aprilie facem 4 luni.scuzati-ma.sper sa nu va bate-ti joc ca am uitat, si sa radetzi.asta este sunt cam disperata, am prea multe probleme pe cap:X:*

| RyanGeorge a răspuns:

Nu e nici o problema irina, poti fi cu el si 10 luni el tot face cu tine ce vrea pana cand ajunge unde si-a facut planul dupa ce a primit ce si-a planuit fi sigura ca urmatoarea zi are telu inchis

| Maria_3296 a răspuns:

Trebuie sa te gandeti ca ar putea sa se descurge si singur un am cu csa (curat mancare etc) si el fiindca deja a avut si are o relatie stie ce trebuie ca spuna pentru a te face sa crezi ca te iubeste... gandeste f bine...

| iulia71297 explică:

Mai.problema e ca el pleaca dimineata la 7 la munca si vine la 11, 12. pentru ca mulnceste in 2 locuri. si el din tot ce am discutat noi, mia sp ca nu mai vrea sa stea cu acea fata deoarece ea il mai si injealawinking si eu pe el il cunosc foarte bine. de 4 luni suntel impreuna dar de cunoscut ne cunoastem de mult, si stiu ce si cum gandestewinking.:X