| Pisicutzaneagrafalexandra a întrebat:

Va rog sa ma luati in serios, ca am numai 10 ani! Am o mare problema, dar pentru ajutor dau funda, vot, orice doriti aici pe TPU. deci, m-am indragostit de spongebob! Toti spun ca el nu exista si nu mai stiu ce, dar u cred ca el exista, si verisoru meu de 13 ani mi-a spus ca traieste pe undeva in Moscova! Va rog, daca are cineva nr. de telefon al lui spongebob sau email sau ceva, trebuie sa ii spn ce simt. Va rog luati in serios nu e o gluma. P.S. Parintii au cumparat blete in maldive, daca reusesc sa contacte cu spongebob inainte de 5 septembrie, fur biletele si zburam impreuna spre maldive! Asa ca va rog ajutor!

Răspuns Câştigător
| akka4 a răspuns:

Ma frate da buna mai este asta cu bob laughing)))))... iar voi cei care comentati pe aici (unii dintre voi), cat va ia fratilor sa intelegeti ca o pitipoanca sau un cocalar, din lipsa de ocupatie si-a facut un cont aici si posteaza tot felul de c,,, turi gen intrebarea asta. laughing pe bune acum sunteti penibili rau de tot (inca odata specific. unii dintre cei care au raspuns, nu toti). si inca ceva respect pentru "Pisicutzaneagrafalexandra", care sigur nu are 10 ani si cu siguranta nu s-a indragostit de spongebob, dar a reusit sa ma amuze maxim si ea cu intrebarea, cat si unele raspunsuri pe care le-a primit laughing

30 răspunsuri:
| zbye a răspuns:

Lasa mistourile, foarte rar gasesti un copil de 10 ani care sa stie sa foloseasca virgula corect, crezi ca e amuzant ca pui intrebari prostesti? Nu faci altceva decat sa dovedesti ca ai un nivel de inteligenta mai scazut decat ceilalti.

| Elvina a răspuns:

Tu esti intreaga la minte? Te poti indragosti de un om, atat. Cauta un baiat nu un personaj de desene animate care e fictiv, deci nu e real.

| Angellify a răspuns (pentru Elvina):

Intrebarea e daca tu esti intreg la mine, toti s-au prins ca e o gluma numa tu pui botu...nu sti de gluma

| Ralucaaa6 a răspuns:

Tu chiar ai multa imaginatie...de ce nu te faci producator de desene animate?
Sunt sigura ca o sa ai mare succes, iar astfel "spongebob" va auzi de tine! Bafta!

P.s: Serios? rolling on the floor

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Daca iti bagi un polonic in c.u.r atunci o sa-ti apara sponge bob in fata ta.love struck

Răspuns utilizator avertizat
| DyNo a răspuns:

Stai... te referi la acest spongebob?
http://www.google.ro/......tp?/imgres

Eu sper ca a fost o gluma aceasta intrebare, daca te referi la spongebob din aceea imagine... Mai, ala este un personaj de desene, nici macar nu exista cineva care sa-l interpreteze, este un desen animat, ai idee ce este ala? Un desen animat? Deci sper ca a fost o gluma, daca nu atunci este cea mai idioata intrebare pe care am vazut-o vreodata... SpongeBob?!

| Xtadelo a răspuns:

Numarul lui : 83269076538237239o817
Baga-l in agenda! Repede!

| GoBackInFuture a răspuns:

Sper ca stii ca nu te crede nimeni laughing

| Pisicutzaneagrafalexandra explică (pentru GoBackInFuture):

Cee? Nu inteleg? Ca nu exista spinge sau ce?

| GoBackInFuture a răspuns (pentru Pisicutzaneagrafalexandra):

Numarul de telefon al lui SpongeBob este : 112, succes!

| leftside a răspuns:

Naivi mai sunt copiii astia laughing

| aleksia1 a răspuns (pentru leftside):

Mai naiv esti tu ca nu intelegi o gluma -_-

| leftside a răspuns (pentru aleksia1):

raised eyebrows Nu mai spune. esti cumva aparatoarea intrebarii sau vrei sa te iei in gura si nu ai cu cine?

| skrillex79 a răspuns:

Bai frate spongebobu'ala este un burete? Cand am vazut intrebarea nici nu am stiut ce e ala...laughing si P.S. Nu fura biletele si nu pleca cu spongebob in maldive sau unde te duci ca poate te lasa si insarcinata(daca ai ciclu )si cine stie ce iti mai face.Si,da,chiar exista nu mai radeti de ea laughing biata fata sad! Cum poti sa crezi ca este adevarat asa ceva. laughing laughing CITESTE BIBLIA!

| Reginald a răspuns:

Si eu te iubesc, hai sa fugim in maldive!

| amusername a răspuns:

Spongebob exista ca si Dumnezeulaughing)

| MadaPhuu a răspuns:

Fetito', asculta-ma cu atentie: "Du-te la psiholog sau la psihiatru" unde te simti tu mai bine cu prietenii tai imaginari. O sa vezi ca te asteapta spongebob acolo sa fugiti in Maldive. Distractie faina copilas nebun laughing rolling on the floor (deci crap de ras) laughing laughing laughing rolling on the floor rolling on the floor)

| DyNo a răspuns (pentru MadaPhuu):

Deci chiar acum sunt convins ca nu a fost o gluma si efectiv mi-a fugit scaunul de sub mine. rolling on the floor

| DyNo a răspuns (pentru MadaPhuu):

Cred ca utilizatorul akka4 a avut dreptate, totusi. laughing

| aleksia1 a răspuns (pentru MadaPhuu):

Alta inteligenta care se crede matura... " fetito" te faci singura de rahat se vede de la o posta ca asta e o gluma si ar fi bine daca ai crapa ca ar scapea lumea de un fenomen oh go on

| pinky159 a răspuns:

Ma fatalaughing) n-ai ce face?laughing iti pierzi timpul pe TPUthinking

| Ioana_Zuzza_1997 a răspuns:

Vise de copilhee hee in primul rand nici nu stiu cine ebig grin!

| TamiHa a răspuns:

Mai. O sa-l ranesti pe Patrick rau de tot daca fugi cu SpongeBob in Maldive rolling on the floorlaughing Deci eu zic sa-i scrii pe spongebob@spongebob.com si sa vedem ce zice. Sa ne spui si noua raspunsul pe care il vei primiwinkingrolling on the floor mult succes :*laughingrolling on the floor

| deea_6544 a răspuns:

Imi pare rau dar spongebob nu exista!crying

| Membru333 a răspuns:

Doamne,Sponge Bob (scris corect) este un personaj fictiv, efectiv el este desenat. Tu il vezi la televizor si e DESENAT! Ce intrebare e asta, normal ca nu exista.Te sfatuiesc sa consulti un psiholog pentru ambele cazuri:
caz 1 chiar esti indragostita de Sponge Bob
caz 2 e o gluma stupida

| AKCriss a răspuns:

Nu iti recomand. O sa faci copii jumatate burete, jumatate om si o sa iti fie foarte greu dup-aia sa nasti niste bureti (decat daca dai bine cu Axion, ca sa alunece bine).

| Pisicutzaneagrafalexandra explică:

De ce radeti si ziceti ca sponge nu exista? Exista! Nu mint si nu imi pierd timpul, dragostea nu e o pierdere de timp!

| DyNo a răspuns (pentru Pisicutzaneagrafalexandra):

Deci, tu zici ca noi radem de tine? Eu am crezut ca tu razi de noi. laughing Pe bune... SpondeBob, prima data nu am stiut cine este, am dat un "search" pe google si am gasit prostia aia de desen.

| MadaPhuu a răspuns (pentru DyNo):

Cum naiba sa te indragostesti de un burete rolling on the floor laughing rolling on the floor