El vede ca nu ai demonstrat interes atunci cand ti-a zis individul respectiv si e logic sa nu se uite ca inainte la tine crezand ca nu ai interes in el.
Baietii sunt teribil de nehotarati,pana si in sinea lor,daca le place o fata sau nu.
Iar cel care ti-a transmis ca te place este si foarte timid,altfel nu apela la soli de pace ca sa-ti spuna acest adevar simplu.
Lasa-i spatiu sa se hotarasca pentru urmatorul pas si,pentru ca se termina scoala,ai putea sa apelezi si tu,la acelasi sol de pace si sa ceri id-ul baiatului care te place.
Asaaaaa, sa mai vorbiti, nu?
Succes!
Pai eu zic ca el si-a dat seama ca tu il placi si asa sunt baietii profita de lucrul asta si te trateaza cu indiferenta...nu stiu ce e in capul lui, probabil prostie, dar fi si u indiferenta si fa-l gelos ca sa vada ce are de pierdut.
Ce as face in locul tau? clar ca acest baiat te-a pus pe ganduri, m-as duce la baiatul initial care a spus ca ii place d tine utilizand alt intermediar si i-as spune ca imi place de baiatul ala, de poshta.la- lasa masca si ar umbla dupa tine in limba, sper ca te-am ajutat draga mea, succes
Anonim519 întreabă: