anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU va rog sai mi raspundeti sincer daca ma masturbez zilnic nu imi va mai veni ciclu? am 13 ani si jum si inca nu am ciclu. o fi din cauza ca ma masturbez? TPU va rog ajutati-ma :X

Răspuns Câştigător
| zSchizophrenic a răspuns:

Faptu` că nu ţi-a venit menstruaţia la vârsta asta, nu înseamnă că e din cauza că te masturbezi.Fiecare femeie are corpul ei! Aşteaptă că îţi va veni, iar în legatură cu masturbatul nu ai de ce să-ţi faci griji:*

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu are absolut nici o legatura, ciclul iti va veni cand trebuie. Insa daca faci asemenea exces de masturbare, o sa fii frigida si nu vei mai reusi sa obtii orgasm in cursul actului sexual, ci numai masturbandu-te.

| elasexygagica a răspuns:

Eu ma masturbez nonstop si nu am probleme

| lolly a răspuns:

Nu, asta nu te afecteaza la `ciclu` daca nu ai `forme`si `cosulete` iti va veni mai tarziu, cand ti se va dezvolta organismultongue

| harciog a răspuns:

Ai ramas insarcinata cind te masturbai.

| kaylla a răspuns:

Masturbarea nu are nicio treaba cu menstruatia. Ciclul vine in functie de dezvoltarea organismului. Stai linistita!

| zdumfi a răspuns:

Ioi ma...da` alte preocupare nu ai? la 13 ani jumate?straight face.sa nu`mi zici ca te`ai si dizvirginatstraight face...ciclul iti poate veni pana la varta de 16-17ani.maxim 18.