Din moment ce numai de 2 saptamani esti cu el, ar trebui sa ti fie foarte usor sa te desparti cu el, vorbeste cu el la modul cel mai serios si explica i de ce nu mai vrei sa continue relatia
Ella uite cum asi proceda eu masi duce la el si iasi zice''buna trebuie sa-ti spun ceva'' ia-l cu usurelul si zii''uite te-am iubit dar parca nu mai am acelasi sentiment pentru tine ca atunci cand ne-am cuplat imi pare rau eu inca tin la tine pentru ca sper sa ramai prietenul meu cum ai fost inainte si mai zii o data scuze si gata eu asta ia-si zice bafat si mult succes fundita? plizzz sua macar un vot te rog
Studiaza limba romana cateva saptamani, du-te la biserica pentru o spovedire si revin-o pe acest subiect in zona.
Doar doua saptamani si plange deja dupa tine...wow...eu am stat cu unu doi ani si ma gandeam ca oare cum sa ii spun frumos, nu am stiut cum sa i-o spun, si era un moment in care ma si enervat si am urlat ca m-am saturat de el, de noi. de tot , a inteles si mi-a dat pace, asta nu a plans dupa doi ani, ala plange dupa 2 saptamani. Direct si la subiect, daca nu intelege sau nu vrea sa inteleaga e treaba lui.
Draga mea, cu parere de rau iti spun ca nu exista un mod frumos de despartire..scoate-l in oras, explica-i ca te-ai lasat purtata de val si ca de fapt nu te atrage asa tare si ca el merita mai mult decat asta. stati de vorba serios si spune-i ca nu are nici un rost sa stai langa el dar sa iti bati joc de el. nu cred ca prefera sa stai din mila sau ca prefera sa fii cu el dar sa iti faci si alta relatie. spune-i ca stii ca il doare dar ca nu vrei sa ii faci rau mai tarziu si ca trebuie luat din pripa. si ca faci asta ca sa nu fii nevoita mai tarziu sa il faci sa sufere mai rau, atunci cand lucrurile vor mai inainta. te pup si sper ca ti-am fost de folos!
beausingurlamasamea întreabă: