| adinel98 a întrebat:

Va rooog sa ma ajutati!crying Este vorba despre baiatul pe care-l iubesc.V-am mai spus despre el-nu reuseam sa-l uit si am mai fost cu el de 2 ori.Marti am vorbit cu el(pe mess) si i am spus ca il iubesc,iar el a spus ca si el ma iubeste.A fost foarte dragut cu mine,dar la scoala, nu spune nimic.Prietenele mele mi-au spus ca l-a vazut cum se uita la mine de parca voia sa-mi spuna ceva.Cand trec pe langa el,se uita in alta parte! Vreau sa-l intreb pe mess daca inca e valabil ce a spus ca simte,dar nu a mai intrat de atunci.A spus ca el este foarte sincer dar ii e frica, ca eu sa nu-l mint! Ce spuneti? Cum sa-l fac sa fie mai atent cu mine? Eu sunt cam timida, dar o sa incerc sa infrunt aceasta timiditate.
Va rog sa ma ajutati! Multumesc! (cel mai esential raspuns primeste >FUNDA!):d

Răspuns Câştigător
| stefany12 a răspuns:

La scoala incearca sa te apropii de el, deoarece pe mess nu vei rezolva problema.se vede ca baiatul este si el timid, asa ca preia tu initiativa, spunindu-ti ca te iubeste, a fost un mare pas pentru el asa ca nu astepta mult, ia si vorbeste cu el!

| adinel98 explică (pentru stefany12):

Multumesc!

| stefany12 a răspuns (pentru adinel98):

Nu e pentru ce!

6 răspunsuri:
| gabitzapapusika2000 a răspuns:

Sa rusinat prea mult pentru ca ti-a spus ce sinte si vrea sa fiti impreuna asta vrea sa spuna cand te priveste dar ii este prea frica sa il refuzi intreaba-l tu daca vrei sa fiti impreuna si sa prinda curaj sa iti vorbeasca.

| adinel98 explică (pentru gabitzapapusika2000):

Eu mereu astept ca baiatul sa faca primul pas, dar in cazul asta o sa incerc eu...El e mai mereu pe terenul de fotbal-ii place foarte mult sportul-si nu prea stiu cand sa'i spun. oare pot sa'i trimit un bilet in care sa'i zic ca vreau sa ne intalnim?

| gabitzapapusika2000 a răspuns:

Da si daca tine la tine va veni.

| adinel98 explică (pentru gabitzapapusika2000):

Asa ma gandeam si eu! Multumesc mult:*!