Periculoase jocurile astea din priviri. Deschid imaginatia si te pot face crede ca e mai mult decat e. El cu siguranta te place dar nu vrea o relatie serioasa. Poate vrea doar prietenie. Daca voia o aventura, iubirea ta l-a pus in stand by pentru ca e periculos sa incerci sa ai o aventura cu o femeie indragostita. Se poate termina urat, asa ca mai bine doar priveste si nu risca. Poate ca are nevoie de o simpatie la scoala, de cineva cu care sa-si petreaca timpul sa nu se plictiseasca. Nu te gandi la mai mult. Chiar daca s-ar intampla ce vrei tu... sa-si lase sotia si copilul si sa intre intr-o relatie cu tine, de ce crezi ca pe tine te va trata diferit si nu te va lasa pentru alta?
Dar nu cred ca vrei sa destrami o familie. Pari o fata cu bun simt.
Daca vrei sa detii rolul de amanta da-i inainte, doar sa nu plangi peste un timp.
El e căsătorit, are un copil! Crezi că dorește ceva mai mult de la tine decât o aventură?
Te înțeleg că îl placi însă încearcă să uiți deși știu că îți e greu, nu te încurca cu un bărbat însurat.
Referitor la întrebarea : "Cum sunt bărbații abanezi? " Sincer îți spun că nu am auzit lucruri prea bune despre ei.
Nu te lasa păcălită de atenția și privirile lui!
I-ai mărturisit că simți ceva pentru el și nu ți-a răspuns.
Nu e clar că se joacă cu tine?
Ai grijă de tine!
Fată, n-am mai stat să citesc nimic după chestia cu „are nevastă și copil". Deja nu mai e relevant; concluzia e una singură: orice ar vrea de la tine, ferește-te de el!
Ai scris un roman pe aici pentru ce anume? Puteai intreba scurt si la obiect uite imi place de un barbat casatorit care are si copii, voi ce parere aveti.Scuteai lumea de povesti din a stea de plozi de 12 ani Ce parere sa avem daca vrei sa faci sex cu un albanez nu trebuie sa intrebi pe nimeni. Daca vrei sa stii ce cauta ala eu cred ca este clar ce cauta, mai spui ca esti si la scoala la nursing pai oamenii au pretentii la tine, adica ar trebuie sa iti mearga mintea cit de cit zic eu.Normal ca te place si probabil il placi si tu dar asta ii. Daca vrei sa faceti sex nu stiu ce ai mai asteptat sa intrebi pe altii ca ala doar no sa isi lase nevasta si copii sa te ia pe tine Tu vrei sa stii daca ala te iubeste si el? Pai normal ca nu si ti-a spus alea ca nu se uita ca bla bla ca si-a dat seama ca poate avea probleme.El te credea asa una care va placeti va gasiti undeva si vo trageti si aia e tot, nu sentimente nu alte povesti.Tu daca iaia bagat-o pe aia cu te iubesc deja l-ai omorat de tot, normal ca omu sta departe n-are nevoie de belele sa ajunga la urechile lu nevastasa sau sa fie dat afara din scoala, pentru ca tu daca bagi sentimente no sa fie bine deloc, el nu-i curios decat de o parida sau mai multe asa din cand in cand iar tu cu sentimentele tale o sal duci la scandal la alte alea.Deci nu-i timid deloc odata ce intra in vorba cu tine iti zimbea si ce mai facea. Daca dai un kiss atunci e bine adica zic pentru raspuns.Deci tu esti o persoana care se implica sentimental, deci te-as sfatui sa iti vezi de treaba ta sa-l lasi la jalea de albanez, cauta unu cum esti si tu, sau macar care nu-i insurat nu copii, cel putin daca nu merge suferi doar tu nu mai bagi si pe alti in probleme.Nevasta lui sau copii ce vina au aia ca el umbla dupa fete,deci ar trebuie sa te pui in locu ei,Acum ca sunt si fufe care fac doar sex si aia e tto sa caute din alea, cel putin tu nu pari una de genu asta, chiar daca tu iti spui ei lasa o sa fac un sex si aia o sa fie, nu-i asa deloc, tu esti altfel de persoana, asta din ce pvestesti pe aici.Asa ca vezi-ti de scoala pune si invata ce ai lasa povestile. uite si tu cu ce te ocupi tu la scoala pai ce asistemta o sa iesi,sa nu spui ca faci ginecologie Albanezii is cei mai rau vazuti in Italia is niste rai,bine probabil asta ca le permite sistemu, eu cunosc albanezi aici in state dar is de treaba, adica cel putin asa par, poate ca nici sistemu aici nu permite sa faci probleme ca n-ai cum, dar de neseriosi asa sunt neseriosi, poate mai neseriosi ca romanii.Asa glumesc is vorbareti da cand sa faci ceva lasa-ma sa te las cauta numa moca, se plinga mai mereu ca ia amarati ca nu au bani c a nu fac bani, asta daca e sa le faci ceva si trebuie sa te plateasca
Eu zic ca e insurat si are copil. Nu crezi ca e un motiv suficient pentru ca tu sa-l lasi in pace? Daca te placea si voia sex de la tine sunt sigura ca reusea sa il obtina deja, la cat de amorezata esti de el. Dar tipul incearca sa te ignore, iar tu in loc sa vezi ca nu vrea sa stea langa tine, te baga in seama tot mai putin si nu iti raspunde la mesaje (te-ai gandit ca poate vede sotia?), alegi sa vezi doar ca uneori se uita spre tine...
E doar un player
Nu te lasa pacalita
Sotia lui nu il mai satisface asa ca a venit la tine*exprimarea of*
Stai in banca ta si ai grija, da i cu flit
Ok am citit toate mesajele de la fiecare. Fiecare a spus parerea. Va Multumesc mult.
Dar daca era asa si nu vroia nimic de ce nu ma blocheaza?!
Ae Facebook meu si nr meu! Il am inca dar nu comunicam nu mai imi raspunde. Eu o sa ma retrag il las in pace. Incep sa-mi fac o parere proasta despre el. Eu nu sunt genul de Femeie care sa stea toata ziua sa citeasca barbatii care ce gandeste! Eu imi vad de treaba mea. Doar ca Baiatul asta se comporta ciudat si mai si se lauda ca are Familie. Eu nu sunt doar pentru o aventura. Nici o Femeie nu merita sa fie Batjocorita si Folosita!
Va pup pe toti :* THX