1) Pacat de sufletul care sta linga tine, pe care l-ai lasat, si la care, daca ai vazut ca nu merge cu altcineva, te-ai intors. De parca ar fi jucaria ta, sa faci ce vrei cu ea. Inteleg ca pentru el nu ai nimic, odata ce te-ai indragostit de tipul din poveste, si ma intreb de ce il mai tii pe linga tine
2) Daca toata povestea e adevarata, se numeste simplu flirt, odata ce el e insurat si are copii. Tu indragostindu-te, complici situatia. Daca i-ai fi raspuns doar cu priviri dragastoase, cu iesiri in oras, se termina totul, frumos sau nu, pentru tine, frumos pentru el oricum ar fi fost, intr-o camera de hotel, sau undeva la un prieten de-a lui acasa, cand prietenul era plecat special pentru asta (intelegi tu). Dar atunci ar fi fost mai mult decat un simplu flirt.
3) Asa cum s-a mai zis deja, toata chestia asta are iz de telenovela...
Un barbat casatorit care da ocheade la alte fete, sa stii ca acesta este pentru a avea o relatie bazata numai pe sex, nicidecum pe ceva serios. Ar trebui sa-ti iei gandul de la el si sa nu intri in viata omului, caci nici tu daca ai fi tu la randul tau cu cineva si al tau te inseala nu ti-ar conveni sa mearga pe la alte fete.
Dacă el are nefastă şi tu ai partener, sincer nu văd rotul întregii poveşti de mai sus.
Eu am citit tot si...wow
1. E insurat
2. Are si copii
3. Cum papucii mei sa ii spui ca il iubesti? Pe baza a ce il iubesti? A unor priviri aruncate hai-hui?
4. Ii spui ca il iubesti dupa care te impaci cu fostul...super!
Pe scurt: probabil te voia de amanta dar daca tu te-ai amorezat, clar ti-a dat cu flit. Din asta tu trebuie sa intelegi asa : NU te bagi in casnicii, nici macar in alea care dupa spusele lor nu merg. NU spui cuiva ca il iubesti cand tu nici macar nu il cunosti
NU spui cuiva "te iubesc" dupa care te combini cu altul.
NU mai citi semnale aiurea (un barbat te poate place sau poate simti atractie fata de tine si fara sa faca nimic in acest sens ).
NU mai sta dupa el. Fa-ti viata si gaseste-ti ocupatie.
Toata faza e absurda, imatura, stupida etc.
Am citit doar "el are nevasta si doi copii". Dacă nu cumva esti o zdreanta, nu te-ar interesa dacă te place sau nu un astfel de bărbat. Cam ce ai vrea tu, să îşi părăsească soţia şi copiii pentru tine?
Stii cum stau lucrurile, nu vreau sa te jignesc (departe de mine gandul asta) dar facea joculetele astea (se uita la tine si zambea) doar pentru ca dintre toate tu erai cea mai putin care ar fi dat de banuit/ ar fi prezentat o amenintare pentru casnicia lui. Gen, wtf nevasta, doar nu crezi ca cu tipa aia grasuta as putea avea eu ceva! Ma intelegi. O fi vazut si ca esti genul de fata cu multi prieteni si asta iarasi i-a insuflat ideea ca ar putea fi si el AMICUL tau, ca stii de gluma, ca esti de gasca, etc. De aceea si refuzul lui, de aia si comportamentul ciudat pe care il are pentru ca in urma mesajelor date de tine pe Facebook se simte vinovat si penibil ca te-a facut sa interpretezi actiunile lui asa + sa te indragostesti de el! Data viitoare deschide ochisorii si nu te mai indragosti de oricine, lasa-l pe el sa iti spuna te iubesc (oricat de drag ti-ar fi tie de el), nu ceda tu prima, ca uite ce se intampla...Bafta!
Iti vreau binele? Vinerea care vine persoana care o iubesti va fi intr-o relatie cu tine. Profesoara ta de romana o sa stea acasa pentru 2 saptamani o sa primesti un cadou special In sportul tau o sa castigi mereu. Daca nu-l trimiti la 15 persoane se va intampla invers! Acest mesaj este din 2003 in calatorie, nu rupe acest lant!